Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Θετική εξέλιξη για Λάκκωμα!!

Ο Άρειος Πάγος θα λάβει την τελική απόφαση- Η ΠΑΕ Άρης καλείται να πληρώσει αρχικά τα 100.000 από το σύνολο των 350.000.
Θετική εξέλιξη για Λάκκωμα
Ένα από τα ανοικτά θέματα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι και αυτό του Λακκώματος για το οποίο προέκυψε μία θετική εξέλιξη μετά από συντονισμένες ενέργειες του νομικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέθεσε αίτημα αναίρεσης στον Άρειο Πάγο με ταυτόχρονη αίτηση αναστολής της αρχικής απόφασης.
Η απόφαση που προέκυψε ήταν θετική για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς αντί ενός ποσό 350.000 ευρώ πλέον τόκων η υποχρέωση πλέον της ΠΑΕ είναι να καταβάλλει το ήμισυ του επιδικασθέντος ποσού πλέον τόκων συμπεριλαμβανομένου όμως και του ποσού των 150.000 ευρώ που ήδη έχει πληρώσει ο ΑΡΗΣ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να δώσει 100.000 ευρώ συν τους τόκους αντί για 350.000 ευρώ συν τους τόκους. Με βάση την αρχική απόφαση και τα δεδομένα πρόκειται σίγουρα για μία σημαντική εξέλιξη που προέκυψε από τις κινήσεις του νομικού τμήματος της ΠΑΕ.
Το κεφάλαιο των 100.000 ευρώ ως γνωστόν έχει εκπέσει από την εγγυητική της ΕΕΑ και είτε στην χειρότερη των περιπτώσεων θα πρέπει αυτό το ποσό να αντικατασταθεί σε 15 μέρες ή με βάση της πληροφορίες που υπάρχουν και στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν πλέον δεν θα είναι απαιτητή η ανάγκη προσκόμισης εγγυητικής επιστολής.
Πρέπει πάντως άπαντες να καταλάβουν ότι από την στιγμή που είναι σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη θα πρέπει και να σταματήσουν να αναφέρονται στο ζήτημα. Μάλιστα το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την αισιοδοξία του για δικαίωση από τον Άρειο Πάγο.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: