Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δάνειο... γιοκ και τώρα τρέχουνε!!

O Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως οι συζητήσεις με την Εθνική Τράπεζα για το δάνειο "ναυάγησαν" και έκανε λόγο για «πόλεμο» από το περιβάλλον του Ολυμπιακού! Στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια στον ΠΑΟ για να βρεθούν 5 εκ. ευρώ...
Δάνειο... γιοκ και τώρα τρέχουνε!
Για την ακρίβεια, ο Αλαφούζος παρουσίασε φωτοτυπίες από πρωτοσέλιδα «ερυθρόλευκων» εφημερίδων και μεταξύ άλλων είπε: «Η κατάσταση στη χώρα είναι ρευστή. Το δάνειο από την Εθνική δεν προχωράει. Υπάρχει το πρόβλημα με τα 18.5 δις προς τις τράπεζες που ακόμη δεν έχουν εισρεύσει και έχουμε κολλήσει. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και πόλεμος εναντίον της ομάδας από συγκεκριμένα πρόσωπα» είπε χαρακτηριστικά προς τα υπόλοιπα μέλη.
Το θέμα είναι πως ενώ ο χρόνος πιέζει, όσο ο Αλαφούζος δεν μπορεί να εξασφαλίσει το δάνειο των 5 εκ. ευρώ τόσο σε χειρότερη θέση θα βρίσκεται η ΠΑΕ... Πάντως ο κλοιός σφίγγει, καθώς απαιτούνται μέχρι το τέλος της εβδομάδας 4,2 εκατ. ευρώ συν τους φόρους για να εξασφαλιστεί σε πρώτο πλάνο η αδειοδότηση και να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.
Δεδομένης της έλλειψης χρόνου και με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται για τη σύναψη δανείου, μοναδική λύση φαντάζει να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι μέτοχοι της ΠΑΕ...
«Κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε το καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα 2,2 εκατομμύρια που έχει μαζέψει τα οποία όμως δεν φτάνουν ούτε για... ζήτω!
Με... κούριερ το πληρεξούσιο!
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο Αλαφούζος δεν είχε στα χέρια του την έγγραφη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι που έγινε στο φινάλε του συμβουλίου. Εκείνη την ώρα έφτασε κούριερ και υπογράφηκε το ανέκκλητο πληρεξούσιο. Κάτι που σημαίνει ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορεί να πάρει ή να ζητήσει πίσω τις μετοχές. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν έστω και 500.000 ευρώ στα ταμεία ενώ η οριστική μεταβίβαση θα γίνει τον Ιανουάριο.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: