Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Επιλέγει Γιουνάιτεντ ο Αζάρ!!

Επιλέγει Γιουνάιτεντ ο Αζάρ!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Εντέν Αζάρ, καθώς σύμφωνα το «Skysports» ο νεαρός μεοσεπιθετικός φαίνεται να επιλέγει την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Εντός των επόμενων 48 ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής στο «Ολντ Τράφορντ», στα 36 εκατ. λίρες το ποσό.

Βάσει πάντα του εν λόγω ρεπορτάζ, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα μεταβεί μέσα στην εβδομάδα, το πολύ στις αρχές της επόμενης, στην Αγγλία για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή τους στους «κόκκινους διαβόλους»!

Νωρίτερα, ο τεχνικός διευθυντής της Λιλ, υποστήριξε πως υπάρχουν τέσσερις προτάσεις για τον παίκτη, ο οποίος θα είναι και αυτός που θα επιλέξει ποια θα αποδεχτεί.

«Δεν έχω ιδέα σε ποια ομάδα θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε. Απ’ότι γνωρίζω, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον πάρουν», τόνισε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της περσινής πρωταθλήτριας Γαλλίας, Φρεντερίκ Πακέ και πρόσθεσε:

«Δεν εξαρτάται από εμάς να του πούμε που θα πάει. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον παίκτη, θα δουλέψουμε μαζί για την μεταγραφή και θα περιμένουμε να αποφασίσει σε ποια από τις τέσσερις ομάδες θα υπογράψει».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: