Τρίτη 22 Μαΐου 2012

«Όχι» και σε Κέρκυρα, «ναι» σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο!

Αρνητική είναι η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και για τον φάκελο που προσκόμισε η ΠΑΕ Κέρκυρα.
«Όχι» και σε Κέρκυρα, «ναι» σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο
Οι «Φαίακες» δεν πληρούν τις προϋποθέσεις λόγω οφειλών, αλλά αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν στο δευτεροβάθμιο όργανο. «Καθαροί» οι φάκελοι του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου.
Μετά τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, η Κέρκυρα ήταν η ομάδα που ήρθε να προστεθεί σε αυτές που παρουσίασαν ελλείψεις στους φακέλους τους και σε πρώτη φάση δεν έλαβαν θετική εισήγηση. Το πρόβλημα για την Κέρκυρα είναι κάποιες οφειλές (όχι υπέρογκες πάντως) προς ποδοσφαιριστές και στο νησί των Φαιάκων αισιοδοξούν πως τουλάχιστον σε δεύτερο βαθμό θα καταφέρουν να πάρουν την άδεια.
Τη Δευτέρα, εξάλλου, εξετάστηκαν και οι φάκελοι του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πλήρεις και δεν τίθεται θέμα για το αν θα αδειοδοτηθούν.
Θυμίζουμε πως εκτός της Κέρκυρας, αρνητική είναι η εισήγηση για τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.
Αύριο Τρίτη εξετάζονται οι φάκελοι των ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον Άρη και τον ΟΦΗ οι εισηγήσεις φημολογείται πως θα είναι αρνητικές. Την Τρίτη μέχρι το βράδυ εξάλλου, είναι πιθανό να ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τους φακέλους που εξετάστηκαν τη Δευτέρα.
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: