Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στο -1 η Άρσεναλ Σαραντί!!

Έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού, η Άρσεναλ Σαραντί επικράτησε με 3-1 της Λανούς του Γκάμπριελ Σούρερ και προσέγγισε την κορυφή της Clausura.
Συγκεκριμένα συμπλήρωσε 28 βαθμούς και πλησίασε την πρωτοπόρο, Μπόκα Τζούνιορς, στον έναν βαθμό, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Πάντως το παιχνίδι με τη Λανούς ήταν μοιρασμένο, αλλά η Άρσεναλ αποδείχθηκε «εύστοχη» ενώπιον της αντίπαλης εστίας.
Στο 14ο λεπτό ο Νικολάς Αγκουίρε άνοιξε το σκορ και στο 26ο ο Εμίλιο Ζελάγια διαμόρφωσε το 2-0. Ακολούθησε το 2-1 με πέναλτι του Μάριο Ρεγκέιρο, πρώην χαφ του Άρη, στο 36ο λεπτό, αλλά στην επόμενη επίθεση, πάλι εντός του 36ου λεπτού, ο Χόρχε Ορτίζ σημείωσε το 3-1 με κεφαλιά.
Έτσι η Λανούς έμεινε στους είκοσι βαθμούς και έχει αποκλειστικό στόχο τη βελτίωσή της στην τριετή κατάταξη, στους τέσσερις τελευταίους φετινούς της αγώνες. Άλλωστε, όπως και η Άρσεναλ, ο σύλλογος του Σούρερ έχει ξεφύγει από τις «επικίνδυνες» θέσεις.
Άρσεναλ Ντε Σαραντί: Καμπεστρίνι, Πέρεζ, Λόπεζ, Μπουρντίσο, Νέρβο, Ορτίζ (86' Εσμεράδο), Αγκουίρε (70' Γκονζάλεζ), Καρμπονέρο, Μαρκόνε, Ζελάγια, Μουζκικάτο (59' Αλμπέρτο Τόρες).
Λανούς: Μαρτσεσίν, Αραούχο, Μπραγκιέρι, Γκολτζ, Μπάλμπι (81' Λεντέσμα), Καμορανέζι, Βαλέρι (46' Ρομέρο), Ρεγκέιρο, Φρίτζλερ, Πιζάρο (59' Καράνζα), Παβόνε.




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: