Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Είπε ήδη «αντίο» ο Ντρογκμπά!!

Είπε ήδη «αντίο» ο Ντρογκμπά!
Νέα διάσταση στη φημολογούμενη αποχώρηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά από την Τσέλσι έδωσε το «France Football»! Το έγκυρο γαλλικό Μέσο υποστηρίζει πως την περασμένη Κυριακή, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των «μπλε» στο Λονδίνο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιβοριανός επιθετικός ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στους Πρωταθλητές Ευρώπης!

«Δεν θα είμαστε μαζί για την επόμενη σεζόν. Είχα αποφασίσει να αποχωρήσω και ήθελα να το μάθετε από μένα. Δεν επιθυμούσα το τέλος της συνεργασίας μου με την ομάδα, αλλά δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στον πάγκο και να βλέπω τους άλλους παίκτες να παίζουν. Είμαι έτοιμος για το μεγάλο άλμα… προς το άγνωστο. Μολονότι τα τελευταία τρία χρόνια έλεγα πως θα φύγω, μου ήταν πολύ δύσκολο να παραδεχτώ πως τελείωσε η σχέση μου με τον σύλλογο. Θα βρω νέα περιπέτεια», φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της «Daily Mail», η οποία υποστήριζε ότι η χαρακτηρίζει ειλημμένη την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους.

Μάλιστα, βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, ο διεθνής στράικερ θα ανήκει από του χρόνου στο δυναμικό της κινεζικής Σανγκάι Σενσούα, που του προσφέρει συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές κοντά στις 250.000 ευρώ!

Εκεί, θα βρει τον Νικολά Ανελκά που μετά την Τσέλσι έκανε το ταξίδι προς την Άπω Ανατολή για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην Κίνα.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: