Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εκλογές στον Ερασιτέχνη τη Δευτέρα!!

Η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γ.Σ. Ηρακλής ήταν το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στη χθεσινή Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Πέραν του αγωνιστικού και οικονομικού απολογισμού που πραγματοποιήθηκε, όπως προέκυψε ο Γ.Σ. οδεύει στη διενέργεια εκλογών την ερχόμενη Δευτέρα, 28 του μήνα, προκειμένου μέσω της διαδικασίας αυτής να προκύψει νέο Δ.Σ.. Παράλληλα τα – εναπομείναντα – μέλη της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου εξωτερίκευσαν την πρόθεσή τους να παραιτηθούν, κάτι το οποίο όπως υπογραμμίστηκε πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, καθώς δε γίνεται να υπάρξει διοίκηση με 8 μέλη. Για ακόμη μια φορά υπήρξε κραυγή αγωνίας όχι μονάχα για το «αύριο» αλλά ουσιαστικά και για το «σήμερα» του συλλόγου, για την ύπαρξη και τη λειτουργία του.

Ψηφοδέλτιο ως την ημέρα των εκλογών

Ουσιαστικά από τη χθεσινή συνέλευση με την προαναγγελία των εκλογών, μπορεί όποιος επιθυμεί να «κατεβάσει» ψηφοδέλτιο για την προεδρία, μέχρι και την ημέρα της διαδικασίας. Η πρόθεση ωστόσο των μελών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή είναι να μην παρατήσουν την προσπάθεια όπως διαφάνηκε. Φυσικά αποτελεί ένα ερωτηματικό που μένει να φανεί αν θα δοθεί επί του πρακτέου απάντηση, το οποίο εκφράστηκε δια στόματος Κώστα Τσιρογιάννη. Αν υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, πέραν από τον απλό κόσμο. «Έχουμε μια εβδομάδα για να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν, εκτός από τον απλό κόσμο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Η λειψανδρία και οι εξελίξεις

Το χθεσινό πάνελ της συνέλευσης ήταν μικρότερο σε αριθμό συγκριτικά με την προηγούμενη, γεγονός το οποίο σχολίασε ο Κώστας Τσιργογιάννης. Παράλληλα και μέσω αυτού του σχολίου, πέρασε στη δήλωση παραίτησης των οκτώ μελών του Δ.Σ. που παρέμειναν ως χθες στη διοίκηση πρωτοδικείου. «Υπάρχει μια λειψανδρία στο πάνελ, μείναμε 8 από τους 15 που ήμασταν αρχικά. Άλλος κουράστηκε, άλλος βαρέθηκε…» ήταν η αρχική του τοποθέτηση. Στη συνέχεια μετέφερε την πρόθεση παραίτησης και των μελών που παρέμειναν ως χθες στο Δ.Σ., λέγοντας: «Κι εμείς οι 8 που παραμείναμε ωστόσο θα υποβάλλουμε την παραίτησή μας» είπε, για να εξηγήσει ωστόσο: «Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Δεν το κάνουμε γιατί βαρεθήκαμε, αλλά γιατί δεν μπορεί να γίνει διοικητικό συμβούλιο με οκτώ άτομα. Γι' αυτό θα προκηρύξουμε εκλογές για την ερχόμενη Δευτέρα (28/5) και ο οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να κατεβάσει ψηφοδέλτιο». Μιλώντας για την πρόθεση της Λέσχης, ξεκαθάρισε πως υπάρχει διάθεση να μην τα παρατήσουν τα μέλη της και να συνεχίσουν την προσπάθεια: «Αν δούμε σαν διοίκηση της Λέσχης, ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και αν μπορέσουμε να βάλουμε και άλλα άτομα στη διοίκηση, δεν θα τα παρατήσουμε. Ο σύλλογος δεν μπορεί να συνεχίσει με μηδέν έσοδα» υπογράμμισε.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: