Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σούπερ Λίγκα… next year;

Σούπερ Λίγκα… next year;
Η 33η αγωνιστική της Football League είχε κερδισμένες τις Καλλιθέα και Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ και διεκδικούν τις όποιες πιθανότητες έχουν για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τους Ηλία Μιχαλόπουλο της Καλλιθέας και Θανάση Ντίνα της Παναχαϊκής, οι οποίοι τοποθετήθηκαν για την πορεία των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δύο άσοι στο sport-fm.gr

Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος της Καλλιθέας, τόνισε: «Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε στα πλέι οφ. Ωστόσο, θα τα δώσουμε όλα και κάθε ματς. Για εμάς δεν υπάρχει περιθώριο να διαλέξουμε παιχνίδια και κάθε αγώνας ξεχωριστά είναι τελικός. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην Σούπερ Λίγκα».

Η επιθετική λειτουργία της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική κάτι που σύμφωνα με τον έμπειρο μέσο έφερε την θέση αυτή: «Έχουμε καλή επίθεση και μας έχει βοηθήσει αρκετά, ώστε να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα. Τώρα όσον αφορά τον Πανθρακικό, έβαζε ένα γκολ και το κράταγε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να μαζέψει πολλούς βαθμούς, παρά το γεγονός πως δεν είχε τόσο καλή επίθεση όσο εμείς».

Για την δικιά του φετινή παρουσία στο «Ελ Πάσο»: «Αισθάνομαι καλά στην Καλλιθέα. Όταν η ομάδα έχει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα, τότε φαίνεται πως υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Έχουμε μερικούς νέους ποδοσφαιριστές που σε συνδυασμό με 2-3 έμπειρους, έχουν δημιουργήσει μία οικογένεια».

Ο Θανάσης Ντίνας, της Παναχαϊκής, τόνισε: «Στο τελευταίο παιχνίδι με την Καλλονή (1-1) εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Κάναμε πολύ δουλειά για να τα καταφέρουμε, καθώς σίγουρα το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό αγωνιστικά, ενώ είχαμε και το -5. Οι διαδοχικές αλλαγές προπονητών μας βοήθησαν σημαντικά για να είμαστε πλέον στην τέταρτη θέση. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κάναμε ένα σημαντικό σερί 8 νικών που μας βοήθησε ψυχολογικά. Νομίζω πως το αξίζαμε ξεκάθαρα».

Για το αν θεωρεί φαβορί την Παναχαϊκή, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να πεις ότι μια ομάδα είναι φαβορί στη συγκεκριμένη διαδικασία. Είναι υπόθεση έξι αγώνων και νομίζω ότι όλοι έχουν ίδιες πιθανότητες για να πάρουν το τελευταίο εισιτήριο. Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο ρυθμό, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ανεβάσουμε την Παναχαϊκή».

Το συμβόλαιο του 23χρονου μέσου λήγει το 2013 και ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει τάσεις φυγής: «Το συμβόλαιό μου λήγει το 2013 και αυτό που θέλω είναι να αγωνιστώ στη Σούπερ Λιγκ με την Παναχαϊκή. Δεν σκέφτομαι τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή, παρά μόνο το στόχο της ανόδου, που έχουμε βάλει όλοι».

Ερωτηθείς για την κίνηση του Κούγια να «ενώσει» τον κόσμο, σχολίασε: «Η κίνηση του βαδίζει προς το σωστό δρόμο. Και εμείς από την πλευρά μας, οι παίκτες, έχουμε δώσει το μήνυμα σε μερίδα οργανωμένων οπαδών να έρθουν στην ‘Αγυιά’ και να μας ενισχύσουν. Είχαμε βρεθεί μια επιτροπή παικτών μας σε εκδήλωση και τους είχαμε εκφράσει ότι είναι σημαντικοί και τους χρειαζόμαστε κοντά μας. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι τους θέλουμε στο γήπεδο για να καταφέρουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: