Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ: «Όλα τα λεφτά» με Τσαριτσάνη!

Ο κυριακάτικος αγώνας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αφού με νίκη οι «κοκκινόμαυροι» είναι σίγουρα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, διεκδικώντας την άνοδο μέσω των πλέι-οφ.

Βέβαια, ελπίδες υπάρχουν μαθηματικά και για την πρώτη θέση, μόνο στην περίπτωση που ο Εθνικός Γαζώρου μείνει στους 40 βαθμούς και η Νίκη Βόλου δεν κερδίσει την Ηράκλεια, ή ακόμη και στην τριπλή ισοβαθμία με τις δύο ομάδες, όπως άλλωστε από χθες ανέφερε το «Μ». Αν Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Γαζώρου και Νίκη Βόλου ισοβαθμίσουν στους 40 βαθμούς, οι «κοκκινόμαυροι» είναι αυτοί που ευνοούνται, λόγω της συγκομιδής των περισσοτέρων βαθμών. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο σε περίπτωση ισοβαθμίας μόνο με τη Νίκη. Όπως και να έχει, «όλα τα λεφτά» για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι η κυριακάτικη αναμέτρηση, αφού μόνο με το τρίποντο θα μπει στην πρώτη τριάδα. Διαφορετικά σε αυτή θα είναι η ομάδα της Θεσσαλίας. Για τον Απόλλωνα, συνεπώς, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και μόνο εκεί συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τους.

Πλατάκης: Θα κάνουμε το καθήκον μας

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Απόλλωνα στη νίκη επί της Ηράκλειας, ο Μάνθος Πλατάκης, μιλώντας μετά το ματς στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας, αλλά και στη σημασία του να κερδίσει το επόμενο ματς. «Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και δίκαια κερδίσαμε. Τώρα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας την Κυριακή με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, να κερδίσουμε και να μπούμε σίγουρα στα πλέι-οφ ανόδου. Εφόσον παίξουμε μπαράζ πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί και θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις», τόνισε. Στο ίδιο κλίμα πάντως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Ξεσηκωμός στον κόσμο

Το καθήκον του βέβαια πρέπει να κάνει και ο κόσμος την Κυριακή και να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο, στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Με παρουσία ανάλογη του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου ή και τον Ηρακλή, οι φίλαθλοι θα δώσουν την ώθηση για τη μεγάλη νίκη. Ήδη γίνονται προσπάθειες από τους συνδέσμους, αλλά και τη διοίκηση ώστε να υπάρξει μεγάλη προσέλευση στο γήπεδο.

Εκτός Λιόνης και Μπιτέλης, επιστροφή Μωυσιάδη

Στα αγωνιστικά, οι «κοκκινόμαυροι» χθες προπονήθηκαν χαλαρά, υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου, ενώ για σήμερα έχουν πάρει ρεπό. Όσον αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής ο 41χρονος προπονητής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Λιόνη και Μπιτέλη, ενώ επιστρέφει ο Μωυσιάδης. Χθες δεν προπονήθηκε ο Ευθυμιάδης, ενώ επέστρεψε ο Δεμιρτζόγλου.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: