Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ακόμη πιο κοντά Λίβερπουλ-Μαρτίνεζ!!

Ακόμη πιο κοντά Λίβερπουλ-Μαρτίνεζ
Με προορισμό τη Βοστώνη θα ταξιδέψει την Πέμπτη ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ώστε να συναντηθεί με τους ιδιοκτήτες τη Λίβερπουλ και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους! Προσωπικά χειρίζεται την κατάσταση ο Τζον Χένρι, την ώρα που τα αγγλικά Μέσα φέρνουν και τον Φάμπιο Καπέλο υποψήφιο αντικαταστάτη του Κένι Νταλγκλίς!

Η εβδομάδα που ακολούθησε την απομάκρυνση του Σκωτσέζου τεχνικού είχε …παρέλαση ονομάτων, με τα Μέσα από το Νησί να κάνουν λόγο για 12 υποψηφιότητες για τον πάγκο των «κόκκινων».

Ωστόσο, μόνο με έναν η Λίβερπουλ έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει απευθείας και αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Μετά την εξασφάλιση σχετικής άδειας από τη Γουίγκαν, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ θα πετάξει για την Αμερική, στην έδρα του Fenway Sports Group, στο οποίο ανήκει η Λίβερπουλ. Στη Βοστώνη, ο Ισπανός τεχνικός θα συναντηθεί με τον Τζον Χένρι με σκοπό να του αναλύσει τη φιλοσοφία του και να εξεταστεί εάν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας των δύο πλευρών. Παρά το γεγονός ότι στο άκουσμα του ονόματος του Μαρτίνες, οι οπαδοί της ομάδας δεν …κάνουν πάρτι, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι ο εκλεκτός για τη διαδοχή του Κένι Νταλγκλίς.

Όλα αυτά, την ώρα που το «ESPΝ» και αρκετά αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο για υποψηφιότητα του Φάμπιο Καπέλο, ενώ πάντα στα υπόψη είναι και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: