Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Aλαφούζος και με... υπογραφή!!

Στα χέρια του ''Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού" πέρασε το 54,7% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, ενώ επετεύχθη συμφωνία για ΓΗΠΕΛ και Παιανία!
Aλαφούζος και με... υπογραφή!
Ο επικεφαλής του "Σωματείου" λοιπόν ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης υπέγραψε το έγγραφο για τη μεταβίβαση των μετοχών, ενώ παράλληλα ανέλαβε πλήρως και εγγράφως τις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν από την ΓΗΠΕΛ.
Τέλος, ο Τζίγγερ παραχωρεί στην ΠΑΕ την Παιανία για έναν χρόνο δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα!
Με την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο διήρκεσε περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αποκαλύπτοντας πως έπεσαν υπογραφές ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γόντικα έχουν ως εξής:
«Η είδηση της ημέρας είναι πως υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης μετοχών που υπάρχει όρος και για την ΓΗΠΕΛ. Υπάρχει και μια συμφωνία για την παραχώρηση της Παιανίας χωρίς χρέωση στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση της αδειοδότησης. Κάπου εκεί θα σταματήσω εγώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται», ήταν το σχόλιο του προέδρου των «πρασίνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: