Τρίτη 22 Μαΐου 2012

"Σκληρή δουλειά και ποιότητα"

Ο Αρτούρ Φερνάντες ανέφερε τις πρώτες του σκέψεις για τη συνεργασία του με τον Αρη, υποσχόμενος "σκληρή δουλειά και ποιότητα"...
"Σκληρή δουλειά και ποιότητα"
Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μάνατζερ στην ιστοσελίδα sport2310.gr:
Πως αποφασίσετε να εμπλακείτε στην ομάδα του ΑΡΗ;
«Θα πρέπει να αναφέρω ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα βοηθήσω τον ΑΡΗ και τον καλό μου φίλο Γιάννη Κόντη. Ήμουν αυτός που βοήθησα στην έλευση του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο των κιτρίνων. Έχουμε χρόνια φιλική σχέση με τον Γιάννη (σ.σ. Κόντη) και πάντα τον ενημέρωνα σε περίπτωση που μου ζητούσε κάτι. Αυτήν την περίοδο μαζί με τον κ. Φερέρ και τον Γιάννη είπαμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τον ΑΡΗ».
Ποιο είναι το πλάνο σας για την ομάδα;
«Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι το θέμα μόνο να έρχονται και να φεύγουν ποδοσφαιριστές, το θέμα είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Ο ΑΡΗΣ εάν ακολουθήσει αυτό το πλάνο θα εξελιχτεί σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Το πιο σημαντικό είναι να καθοριστεί το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και μετά αντίστοιχα θα ακολουθήσουν και οι ποδοσφαιριστές. Τι είδους παίχτες χρειαζόμαστε; Τι χαρακτηριστικά να διαθέτουν; Να είναι γηγενείς ; Ευρωπαίοι ; Λατινοαμερικάνοι ; Πρέπει πρώτα να καθοριστούν αυτές οι παράμετροι και μετά να δούμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα».
Ποια είναι η σχέση σας με την Ελλάδα, έχετε βρεθεί ποτέ σε παιχνίδι του ΑΡΗ;
«Στην Ελλάδα έχω έρθει πολλές φορές, αρκετοί ποδοσφαιριστές που συνεργάζομαι έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Νταμ Νʼ Ντοι . Πάνω από 50 φορές έχω βρεθεί στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και φυσικά έχω παρακολουθήσει και παιχνίδια του ΑΡΗ».
Τι προσδοκάτε από την συνεργασία σας με τους κίτρινους;
« Το «μότο» μου είναι: σκληρή δουλειά και ποιότητα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω έναν φίλο όπως είναι ο Γιάννης Κόντης και φυσικά με ποιοτική δουλειά δεν πρόκειται να βγει κανείς χαμένος. Δείτε το παράδειγμα της Άρσεναλ , πριν από μερικά χρόνια η κατάστασή της σε οικονομικό επίπεδο ήταν τραγικοί και τώρα βλέπεται που οδηγείται . Είμαι φίλος με τον Γιάννη και όταν είσαι φίλος δουλεύεις, δουλεύεις σκληρά για να βοηθήσεις αυτό που μετράει είναι στην δουλειά σου να έχεις ποιότητα έτσι και ο κόσμος θα εκτιμήσει το έργο σου και εσύ θα θεωρείσαι πετυχημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: