Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στον «αέρα» ο τρίτος τελικός!!

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, γνωστοποίησαν ότι δεν αναστέλλουν την απεργία τους μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Πάνο Μπιτσαξή και έτσι τίθεται εν αμφιβόλω η διεξαγωγή του τρίτου τελικού των πλέιοφ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζόμενων:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη) στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μεταξύ του Σωματείου των Εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και του Γ.Γ.Α. , παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ. κ. Αθ. Τερζή και του Αν. Συντονιστή κ. Ι. Αξαρλή, ο Γ.Γ.Α. κ. Πάνος Μπιτσαξής, υποσχέθηκε προφορικά, ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους του Σ.Ε.Φ., οι δύο οφειλόμενοι μισθοί τους, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία αποπληρωμής.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εμμένουμε στην απόφασή μας, για αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σταδίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: