Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Amber Alert! Μεγαλομέτοχος χάθηκε!!

Amber Alert! Μεγαλομέτοχος χάθηκε!
Ευτυχώς που υπάρχουν οι φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδήλωση του συνδέσμου στη Νέα Υόρκη και καθησυχάζουν τις ανησυχίες για… εξαφάνιση του Νίκου Νοτιά.

Γιατί στην ΑΕΚ τουλάχιστον εξακολουθούν να μην έχουν κανένα σημείο ζωής του!

Την ώρα, λοιπόν, που η «Ένωση» απειλείται το λιγότερο με συρρίκνωση, ο ένας από τους δυο μεγαλομετόχους (μαζί με τους… διαδόχους του Παππά, Supporters) δεν θεωρεί καν σκόπιμο ν’ απαντήσει στις εκκλήσεις να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ περιμένει σημάδια έστω των προθέσεων του Νοτιά για το αν σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την εταιρεία όπου είναι μεγαλομέτοχος. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που η εξαφάνισή του (όπως και του Πέτρου Παππά) ενδέχεται να αποβεί τόσο μοιραία για την «Ένωση».

Διότι δεν είναι μονάχα το ότι δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη (όπως την αποκάλυψε ο τελευταίος στη δημόσια τοποθέτησή του) να βάλουν από 2 εκατ. ευρώ με τον Παππά ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Είναι ότι εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής ΟΥΤΕ μετά την αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση -που οφείλεται σε χρέη προς την Εφορία τα οποία η συν-διορισμένη από τον ίδιο διοίκηση δεν διευθέτησε.

Οι ηθικές ευθύνες, λοιπόν, για το ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει να συρρικνωθεί αγωνιστικά (αν δεν πάρει άδεια) ή ακόμα και να φορτωθεί εκ νέου στην πλάτη τα υπέρογκα χρέη της προ άρθρου 44 εποχής βαρύνουν κατά το ήμισυ τον ίδιο και τον Παππά. Εξάλλου, ελάχιστοι έχουν μείνει ν’ αμφιβάλλουν πως οι Supporters υπήρξαν το (όχι και τόσο διακριτικό) «όχημα» ώστε να ξεφορτωθεί ο τελευταίος τον τίτλο του μεγαλομετόχου.

Οι ευθύνες για την επιβίωση, ωστόσο, της ΠΑΕ (καλώς ή κακώς, εξαπατήθηκε ή όχι, είναι «ριγμένος» ή δεν είναι) το λιγότερο που θα επέβαλαν σ’ εκείνον που τον διατηρεί ακόμα είναι να απαντάει τουλάχιστον στο… τηλέφωνο. Στα απελπισμένα e-mail που από την Παρασκευή στέλνει στον ίδιο και τους Supporters ο Ανδρέας Δημητρέλος. Και ανεξάρτητα από το αν σκοπεύει ή όχι να διαθέσει τελικά χρήματα, να μη δίνει τουλάχιστον την εντύπωση πως αδιαφορεί για το αν (και σε τι μέγεθος) θα υπάρχει αύριο η ΑΕΚ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: