Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ρονάλντο: «Σύντομα θα κατακτήσουμε το Champions League»!

Ρονάλντο: «Σύντομα θα κατακτήσουμε το Champions League»!
Το σύνθημα για την επόμενη σεζόν έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι μεγάλος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την αγωνιστική περίοδο 2012/13 είναι η κατάκτηση του Champions League και εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ελπίζω ότι αυτή η αλλαγή θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Τώρα είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία και το έχουμε αποδείξει. Έχουμε εννιά βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα και δεν είναι μικρή…», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος παίκτης και συνέχισε: «Σε ατομικό επίπεδο θα μου έβαζα δέκα και στην ομάδα θα έβαζα εννιά, επειδή μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Να κατακτήσει το Champions League για παράδειγμα».

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος μίλησε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Φτάσαμε πολύ κοντά τη φετινή σεζόν. Το δέκατο θα έρθει την επόμενη περίοδο, αλλά χρειάζεται να παραμείνουμε ήρεμοι. Είμαστε κοντά στην κατάκτηση του Champions League. Είμαι σίγουρος για αυτό».

Όσον αφορά το μήνυμα που στέλνεις στους οπαδούς της ομάδας, ο Ρονάλντο ανέφερε: «Θα συγκεντρωθούμε απόλυτα την επόμενη σεζόν για την κατάκτηση του Champions League».

Καταλήγοντας, ο CR7 μίλησε για τα φαβορί του Euro 2012: «Η Ισπανία, η Γερμανία και η Ολλανδία έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά η Πορτογαλία θα είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: