Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Θα πετύχουμε το στόχο μας»

Ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε αισιόδοξος ότι η εθνική  θα πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Καράκας.
«Θα πετύχουμε το στόχο μας»
Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ότι η εθνική ομάδα δεν έχει προκριθεί ποτέ στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού μέσα από προολυμπιακό τουρνουά που έγινε εκτός Ελλάδας και γι' αυτό εξέφρασε την επιθυμία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση.
Αναφορικά με το αν θα καταφέρει η εθνική να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ζούρος τόνισε: «Εγώ θέλω πάντα να πιστεύω ότι η ομάδα θα προκρίνεται ή θα βγαίνει πρώτη. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η Ελλάδα δεν έχει πάρει ποτέ την πρόκριση από Προολυμπιακό Τουρνουά που έγινε εκτός συνόρων. Έχουμε πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω Ευρωμπάσκετ, ως οικοδέσποινα χώρα το 2004 και μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά που έγινε στην Αθήνα το 2008. Είναι μία πρόκληση, κάτι που θέλουμε να πετύχουμε για πρώτη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: