Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Στείλτε γραπτώς τις θέσεις σας...»

Η Σούπερ Λίγκα έστειλε την απάντηση της στον Ηρακλή αναφορικά με το αίτημα της ομάδας να παραστεί στη γενική συνέλευση της Λίγκας. Το αίτημα του Ημίθεου ήταν να εκφράσουν οι άνθρωποι της ομάδας από κοντά τις απόψεις τους.
Η Λίγκα ζήτησε χθες από τον Ηρακλή να στείλει εγγράφως τις θέσεις του μέχρι και την προσεχή Τρίτη, προκειμένου να συζητηθεί η άποψη και θέση της ομάδας στη γενική συνέλευση, που θα γίνει μία μέρα μετά, την Τετάρτη στις 27 του μηνός. Η Λίγκα δέχθηκε το κείμενο από την πλευρά της ομάδας, για το οποίο θα αποφασίσει στη γενική συνέλευση. Τι θα αποφασίσει; Αν θα δεχθεί την παράσταση της ομάδας στην επόμενη γενική συνέλευση ή στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, τα οποία πάντως δεν θα είναι και πολύ μακριά χρονικά.

Στον Ηρακλή, ως πρώτη αντίδραση χαρακτηρίζουν την εξέλιξη ως θετική. Ως το πρώτο βήμα. Και μάλιστα επιχειρηματολογούν γι? αυτό. «Δεν μας κλείνουν την πόρτα», λένε οι άνθρωποι της ομάδας. Επισημαίνουν ακόμη ότι θα μπορούσε η Σούπερ Λίγκα να πει ότι «δεν είστε μέλη». Βέβαια, από την άλλη πλευρά, είναι αλήθεια ότι άπαντες γνωρίζουν, ακόμη και οι πέτρες και όλοι ξέρουν τι έγινε πέρσι και φέτος εις βάρος του Ηρακλή. Έτσι, στην ομάδα θεωρούν ότι η Λίγκα, αφού δέχθηκε να ακούσει τις απόψεις, θα προβληματιστεί. Θα ακούσουν αυτά που έχει να πει ο επίσημος Ηρακλής. Φυσικά και στον Ημίθεο δεν πετούν στα σύννεφα με αυτή την απόφαση και την εξέλιξη. «Συγκρατημένοι» δηλώνουν στην ομάδα. Αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή μετά από την εξέλιξη με την απάντηση της Σούπερ Λίγκας.
Όπως είναι φυσιολογικό, από σήμερα κιόλας θα προχωρήσουν σε αυτό, που τους ζητήθηκε από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας. Κρατούν ωστόσο χαμηλούς τόνους. «Είναι μία εξέλιξη καλή, ένα καλό σήμα, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα το οριστικό. Ανταποκρίθηκαν στο αίτημα, έστω και με τη μορφή επερώτησης. Μας καλούν να διευκρινίσουμε. Θέλουν να ακουστούν οι απόψεις μας και τα επιχειρήματα μας», προσθέτουν με νόημα από την πλευρά της διοίκησης.

Σαφώς και το αίτημα της Λίγκας, χαρακτηρίζεται ως μία θετική εξέλιξη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρο ότι θα απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Ηρακλή. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Ηρακλής θέλησε να είναι «παρών» στη Λίγκα, η οποία θα κάνει την εισήγηση και θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ο Ηρακλής έχει ήδη ζητήσει να κάνει συνάντηση με την Ομοσπονδία και δη με τον πρόεδρο της, τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος επισήμανε στον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βαγγέλη Γραμμένο, ότι η συνάντηση αυτή τη θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή του από την Πολωνία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: