Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τι είχαμε, τι χάσαμε!!

Τι είχαμε, τι χάσαμε!
Δεν γίναμε… σοφότεροι μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου της Football League 2.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ισοφάρισε στο 87΄ τον Πανηλειακό σε 2-2 και έσωσε την παρτίδα, ενώ Ζάκυνθος και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι με σκορ 1-1. Συνεχίζουν να οδηγούν την… κούρσα οι δεύτεροι των δύο ομίλων, καθώς Πυργιώτες και Βολιώτες έχουν από τρεις βαθμούς, εν αντιθέσει των άλλων δύο που έχουν από έναν.

Σίγουρα, χαμογελάνε οι φιλοξενούμενοι, που δεν ηττήθηκαν εκτός έδρας.

Οδηγός στην… κούρσα της ανόδου μπήκε ο Πανηλειακός από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League 2. Οι Πυργιώτες έκαναν σημαντικό διπλό στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνη με σκορ 2-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 της Ζακύνθου κόντρα στη Νίκη Βόλου, βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του… μίνι πρωταθλήματος.

Ο Πανηλειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα, δεχόμενος τέρμα στο 87΄. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με σου του Κάλφα στο 37΄, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν στην ισοφάριση σε 1-1 με αυτογκόλ του Βάτση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Θωνιάτης έβαλε και πάλι μπροστά τον Πανηλειακό, όμως ο Παπαϊωάννου «έγραψε» το τελικό 2-2 στο 87΄ με σουτ από την μεγάλη περιοχή.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου, η τοπική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με σουτ του Τσιριγώτη στο 36΄. Η Νίκη Βόλου ισοφάρισε πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πουλάκου. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν άλλαξε τίποτα με τις δύο ομάδες να… βολεύονται με το σκορ στο 1-1, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

Βαθμολογία πλέι οφ (1 αγώνα):

1. Πανηλειακός 3
2. Νίκη Βόλου 3
3. Ζάκυνθος 1
4. Νίκη Βόλου 1


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: