Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Καν’ το όπως η Φούλαμ!!

Καν’  το όπως η Φούλαμ!
Πως τα φέρνει η ζωή… Οι συμπτώσεις δεν σταματούν ποτέ! Όποιοι δεν τις πιστεύουν, μάλλον… κάνουν λάθος! Η πορεία της Φούλαμ στο Europa League την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί… παράδειγμα για αυτή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro 2012! Δεν το πιστεύετε; Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου και… ξανασκεφτείτε το!

Τότε, στον πάγκο του λονδρέζικου συλλόγου καθόταν ο Ρόι Χότζον, οδηγώντας την ομάδα του στον μεγάλο τελικό του Europa League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Κούπα μπορεί να μη σήκωσε η Φούλαμ, αλλά… δείχνει στα «τρία λιοντάρια» ότι ήρθε η ώρα για εκδίκηση!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, στα προημιτελικά του Euro 2012 αντιμετωπίζει την Ιταλία κι έπειτα «σταυρώνει» με τη Γερμανία.

Τότε, η Φούλαμ είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαχτάρ Ντόνετσκ στη φάση των «32» (απέκλεισε Ουκρανούς για να συνεχίσει…) και στην αμέσως επόμενη φάση, ήταν σειρά των Ιταλών να υποκλιθούν στους «cottagers», με τη Γιουβέντους να αποχαιρετά τη διοργάνωση στους «16».

Είπατε τίποτα;

Έχει και συνέχεια!

Στα προημιτελικά του Europa League τη σεζόν 2009-2010, η προημιτελική φάση του θεσμού έφερε τη Φούλαμ αντιμέτωπη με τη Βόλφσμπουργκ. Γερμανικό εμπόδιο, όπως προέκυψε και στο Euro 2012 από τη στιγμή που επόμενος αντίπαλος είναι τα «πάντσερ».
Είπατε πάλι κάτι;
Ξανά κόντρα σε Γερμανούς στα ημιτελικά του Europa League, με το Αμβούργο να αποδεικνύεται εύκολο εμπόδιο για την αρμάδα του Ρόι Χότζον. Η Φούλαμ τσέκαρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου την περίμεναν… Ισπανοί.
Φέτος, σε περίπτωση εάν η Γερμανία αποκλειστεί από την Αγγλία στα ημιτελικά, με την προϋπόθεση η Ισπανία να προχωρήσει στη διοργάνωση ξεπερνώντας Γάλλους και Πορτογάλους για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.
Εκεί, βάσει πιθανοτήτων πάντα, ενδέχεται να βρεθεί και η Αγγλία, έχοντας πραγματοποιήσει την πορεία που αναλύσαμε παραπάνω. Στο Europa League του 2010, ο τελικός ήταν αγγλο-ισπανική μάχη με τη Φούλαμ να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά να μένει με το μετάλλιο του ηττημένου.
Με μια μικρή αλλαγή στην κατάληξη της φετινή διοργάνωσης… βρε λες;

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: