Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ψάχνει σπίτι προς …Μάντσεστερ ο Φαν Πέρσι!!

Ψάχνει σπίτι προς …Μάντσεστερ ο Φαν Πέρσι
Σε σίριαλ θα εξελιχθεί η παραμονή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ, με τα αγγλικά Μέσα να συντηρούν το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον αρχηγό των Λονδρέζων. Για αναζήτηση κατοικίας στον αγγλικό Βορρά κάνει λόγο βρετανική εφημερίδα, παρά τη μεταγραφική αντεπίθεση που εξαπολύει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γάλλος προπονητής επιβεβαίωσε ότι ο Ολιβιέ Ζιρού είναι πολύ κοντά στην Άρσεναλ και με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει στον Φαν Πέρσι ότι η ομάδα παραμένει φιλόδοξη.

Παρόλα αυτά, ο Φαν Πέρσι δείχνει ότι ετοιμάζει το μέλλον του, το οποίο δεν είναι στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο αρχηγός της Άρσεναλ έχει κινήσει τις διαδικασίες για την ανεύρεση σπιτιού στο Τσέσαϊρ, το οποίο συνορεύει με το Μάντσεστερ. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Χέιλ και το Κνάτσφορντ είναι τα δύο μέρη που προτιμά ο Ολλανδός επιθετικός και μεσίτες έχουν κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, μετά από σχετική εντολή του Φαν Πέρσι.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από το Euro, και θα επιστρέψει στο Λονδίνο τον Ιούλιο, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι ο Φαν Πέρσι θα παραμείνει στην ομάδα, εξαντλώντας το συμβόλαιό του, το οποίο μπαίνει στο τελευταίο χρόνο ισχύς του.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: