Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Σίγουρα θα με ξεπεράσει ο Ρονάλντο»

«Σίγουρα θα με ξεπεράσει ο Ρονάλντο»
Βέβαιος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τον περάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ της εθνικής Πορτογαλίας, εμφανίστηκε ο Πέδρο Παουλέτα.

Τα 47 γκολ που έχει σημειώσει ο 39χρονος παλαίμαχος επιθετικός, προς το παρόν, τον φέρνουν στην κορυφή, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμονεύει, έχοντας σκοράρει 35 γκολ.

«Όσο ο Ρονάλντο είναι στη διοργάνωση, το ρεκόρ μου είναι σε κίνδυνο. Τώρα είμαι πρώτος σκόρερ της εθνικής και έχω αφήσει πίσω μου τρεις από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα ο Ρονάλντο θα με ξεπεράσει, γεγονός που θα με χαροποιήσει. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, γιατί να μην ξεπεράσει και το δικό μου;» ήταν τα λόγια του Παουλέτα.

Για τις πιθανότητες διάκρισης της Πορτογαλίας στο Euro δήλωσε: «Βλέποντας την ομαδικότητα που έχουμε σαν ομάδα ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να φθάσουμε στον τελικό και να κερδίσουμε. Στους ομίλους, δεν ήμασταν φαβορί να περάσουμε, αλλά τώρα είμαστε. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να φθάσουμε και πάλι σε έναν τελικό», τόνισε με αισιοδοξία ο παλαίμαχος «μπόμπερ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: