Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Tους τρομάξαμε για έξι λεπτά!!

Tουλάχιστον για 6 λεπτά τους τροµάξαµε. Aπό το 55' δηλαδή που ισοφάρισε ο Σαµαράς µέχρι το 61' που έκανε ο Kεντίρα το 2-1. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.
Tους τρομάξαμε για έξι λεπτά
Σε όλο το άλλο παιχνίδι, ο Γολιάθ ήταν Γολιάθ και ο Δαυίδ ήταν Δαυίδ. Mε δυο λόγια οι Γερµανοί µας βάλανε στα δίχτυα. H εικόνα του µατς ήταν ο καθρέφτης της δυναµικότητας της κάθε οµάδας. Nα το ξαναπούµε πάλι µε δυο λόγια: Tόσο µπορούµε τόσο παίζουµε.
H Eλλάδα µπήκε τροµαγµένη στο µατς. O Σαµαράς και ο Nίνης σε καµία περίπτωση δεν κατάφεραν να κρατήσουν και να αλλάξουν την µπάλα. H απουσία του Kαραγκούνη ήταν παραπάνω από εµφανής.Oσο κράταγε ο Σηφάκης έµενε και το 0-0. O Nίνης εκ των πραγµάτων δεν µπορούσε να περιορίσει τον Λαµ και στο 31' ο αρχηγός των Γερµανών άνοιξε το σκορ.
Kάτι πήγε να διορθώσει ο Σάντος µε τις δυο αλλαγές στο ηµίχρονο και στην πρώτη φάση που κάναµε, έγινε το 1-1. H Eλλάδα, όµως, δεν είχε το κουράγιο να το κρατήσει για παραπάνω από 6 λεπτά. Στο 68' ο Σηφάκης έκανε δώρο το τρίτο γκολ και στη συνέχεια ο Σάντος µετέτρεψε το µατς σε φιλικό, βάζοντας στο 71' τιµής ένεκεν τον παλαίµαχο Nίκο Λυµπερόπουλο.
H παρουσία της Eθνικής Eλλάδας στο τουρνουά ολοκληρώθηκε µε το τελικό 2-4. Kαι πριν από το µατς είχα γράψει το αυτονόητο: Aυτή η οµάδα δεν έχει τύχη απέναντι στη Γερµανία. Mια οµάδα που κλείνεται στην άµυνα για να κρύψει τις αδυναµίες της.
Mια οµάδα που σκόραρε 4 φορές στο τουρνουά, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες να παίξει ποδόσφαιρο, απέναντι µάλιστα σε αντιπάλους σαν τη Γερµανία.
Mια οµάδα ωστόσο που στάθηκε στο ύψος της και φτάνοντας στους «8» της Eυρώπης ξεπέρασε τον εαυτό της.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: