Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Διαρκείας για όλους!!

Διαρκείας για όλους!
Σημαντικές μειώσεις ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα σε ό,το αφορά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Έτσι, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να σταθούν στο πλάι της ομάδας χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτούν, αφού η διοίκηση των «Φαιάκων» αντιλαμβάνονται τη δύσκολια -οικονομικά- συγκυρία στην οποία βρίσκονται όλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα:

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των καιρών και τις ανάγκες του απλού φιλάθλου, έλαβε την απόφαση σημαντικής μείωσης των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2012- '13. Δημιουργώντας, έτσι, πακέτα εξαιρετικά προσιτά για κάθε τσέπη και βαλάντιο και παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Κερκυραίους να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν εκ του σύνεγγυς την πρώτη ομάδα του νησιού, στην ιστορική, τρίτη συνεχόμενη παρουσία της, στην top κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, οι νέες ελκυστικές τιμές, καθορίστηκαν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 120 ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 3β, 2α (μεγάλη εξέδρα, προς γωνίες): 200 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 3α, 2β (μεγάλη εξέδρα, πλησίον VIP): 230 ευρώ

ΘΥΡΑ VIP
(μεγάλη εξέδρα, επίσημα – κέντρο): 350 ευρώ

Η διάθεση των διαρκείας της νέα σεζόν θα αρχίσει από το πρωί (11.30) της προσεχούς Τρίτης, 26 Ιουνίου, από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα, στη Σαμάρα 22 (πλησίον Πεζόδρομου - τηλ. 26610 46430).

Διευκρινίζεται ότι οι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, διατηρούν την προτεραιότητα - δυνατότητα διατήρησης των περσινών τους θέσεων. Χρονικό όριο υποβολής σχετικής αίτησης, έως τις 15 Ιουλίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: