Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Μόνο με θαύμα τρομερό...!!

Μετά τα ματς που έκανε ο Σαλπιγγίδης στο Euro με τη φανέλα της Εθνικής, σίγουρα θα είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ να μπορέσει να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Έστω κι αν ο διεθνής φορ έχει συμβόλαιο...
Μόνο με θαύμα τρομερό...
Ο Σαλπιγγίδης ήταν κατά γενική ομολογία, ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έβαλε δυο γκολάκια, κέρδισε ένα πέναλτι και μια αποβολή, έφτιαξε το γκολ του Σαμαρά στον προημιτελικό με τη Γερμανία και έτρεξε ατέλειωτα χιλιόμετρα, υποχρεώνοντας ολόκληρο Κριστιάνο Ρονάλντο να γράψει τα καλύτερα γι΄ αυτόν στο twitter.
Ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως ο 31χρονος φορ ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πως πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έβαλαν στις λίστες τους. Πώς, λοιπόν, να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ που προσανατολιζόταν μέχρι πριν αρχίσει το Euro να του προτείνει επέκταση συμβολαίου με αισθητά μειωμένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιό του; Πώς θα τον ρίξει, δηλαδή, από τα 800 χιλιάρικα το χρόνο στα 500;
Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, οι πιθανότητες παραμονής του διεθνή φορ στην Τούμπα είναι πλέον περιορισμένες. πιο πιθανό είναι να πουληθεί, εφόσον έρθει κάποια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, παρά να ανανεώσει με λιγότερα λεφτά. Άλλωστε, αυτή είναι η ευκαιρία του για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο, εφόσον κάποια ομάδα θελήσει τον "κλειδώσει" για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Οπότε, πώς μπορεί να μείνει στον ΠΑΟΚ; Με ένα θαύμα, τύπου Ιβάν "Τρομερού" Σαββίδη. Να εμπλακεί κανονικά, δηλαδή, ο εκ Ρωσίας ομογενής επιχειρηματίας στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και να τα στάξει, όχι μόνο για να πληρωθεί φέτος ο Σάλπι, αλλά και για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές τα τουλάχιστον 800 χιλιάρικα του συμβολαίου που τρέχει..

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: