Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σε δύο χρόνια στη Βραζιλία...!!

Ούτε κλάματα, ούτε απογοήτευση ταιριάζουν σε αυτή την Εθνική, η οποία αρχίζει να συνηθίζει στη συμμετοχή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού και έχει μπροστά της τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014.
Σε δύο χρόνια στη Βραζιλία...
Πρωταθλητές Ευρώπης δεν γίναμε και το πιθανότερο είναι οτι δεν θα ξαναγίνουμε ποτέ, αλλά για το ποδοσφαιρικό μας μέγεθος αρχίζουμε σιγά-σιγά να πηγαίνουμε από τη "χαρά της συμμετοχής", όπως στο προηγούμενο EURO και στο Μουντιάλ της Ν.Αφρικής, στο "κάτι παραπάνω". Λίγο είναι;
Για σκεφτείτε το... Σ` αυτή τη διοργάνωση πήγαμε στους "8" και στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ (με Σλοβακία, Βοσνία, Λετονία, Λιθουανία και Λιχτενστάιν) ποιος θα στοιχηματίσει εναντίον μας;
Καλομάθαμε είναι η αλήθεια και ουσιαστικά λίγο ή πολύ το θεωρούμε σίγουρο το πώς θα είμαστε στη Βραζιλία το 2014, γιατί αν καταφέρουμε να αποκλειστούμε θα είναι αποτυχία, ξεκάθαρα.
Δεν θα έχουμε "Λύμπε", Χαλκιά, πιθανόν ούτε "Κατσούρ" και Γκέκα (ο ένας στα 33, ο άλλος στα 32), αλλά θα έχουμε τους Παπαδόπουλους, τον "Παπασταθό", τον "Τόρο", τον "Sam", τον Μανιάτη, τον Νίνη, τον Φορτούνη, τον Μήτρογλου και μακάρι να δούμε και τους Μαυρία, Διαμαντάκο, Σταφυλίδη και την υπόλοιπη next generation.
Kαι μιλάμε για μια ομάδα ανυπόληπτη πριν από το 2004, που προέρχεται εν πολλοίς από το αστείο ελληνικό πρωτάθλημα έτσι;
Σε δύο χρόνια στη Βραζιλία, γιατί ο σκύλος βάζει στοίχημα πως θα είμαστε στο Μουντιάλ, μακάρι τέτοιες μέρες να είμαστε στενοχωρημένοι που θα έχουμε περάσει από τη φάση των ομίλων και θα έχουμε αποκλειστεί από τη Γερμανία στους "16"!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: