Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Μπαίνει στην ΑΕΚ ο Μαύρος!!

Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ σχετικά με την είσοδο του Θωμά Μαύρου στη διοίκηση της ΠΑΕ, προκειμένου να πρωτοστατήσει για να αποφύγει η ομάδα την καταστροφή.
Η συνέντευξη Τύπου του παλαίμαχου επιθετικού και η επικοινωνία που είχε έκτοτε με τον Ανδρέα Δημητρέλο και άλλους παράγοντες της ΑΕΚ δρομολόγησαν τις εξελίξεις και ο Μαύρος αναμένεται να αναλάβει άμεσα πόστο στη διοίκηση, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της θα είναι δικής του επιλογής. Δύο άξονες έθεσε ο βετεράνος άσος, τη μείωση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις, αλλά και την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση από τους οπαδούς. Επειδή το πλάνο της δημιουργίας λογαριασμού, που σε περίπτωση αποτυχίας του εγχειρήματος να επιστρέφονται τα χρήματα στους οπαδούς δεν μπορεί να σταθεί νομικά, εξετάζεται η συμμετοχή του κόσμου στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Το απόγευμα του Σαββάτου (23/6) αναμένεται νέα συνάντηση του Θωμά Μαύρου με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και τον Μάκη Κασνακίδη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Στη συνάντηση θα παραστούν και οι Αντώνης Ηλιόπουλος, άνθρωπος εμπιστοσύνης του Μαύρου, ο ανιψιός του και νομικός Μιχάλης Μαύρος και ο Χρήστος Κωστής. Σε κάθε περίπτωση, στη θέση του προέδρου αναμένεται να παραμείνει ο Δημητρέλος, έχοντας ως αντικείμενο τις οικονομικές συμφωνίες με το Δημόσιο.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: