Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Φαντάσματα… ανάμεσα σε Ολντ Μπόις και Λανούς!!

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις στην αργεντίνικη Clausura οι Νιούελς Ολντ Μπόις και η Λανούς.
Μέχρι πρότινος, οι Ολντ Μπόις διεκδικούσαν τον τίτλο, αλλά στην προτελευταία αγωνιστική απώλεσαν τις τελευταίες τους μαθηματικές ελπίδες. Πολύ ταχύτερα έμεινε μακριά από την πρώτη θέση η ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ.
Παράλληλα αμφότεροι οι σύλλογοι είχαν διαφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό, τον οποίο πρόσθεσαν στην επόμενη τριετή κατάταξη. Άλλωστε από τη νέα χρονιά θα αφαιρεθεί το 2009-10 και θα προστεθεί το 2012-13, οπότε τα φετινά αποτελέσματα μετρούν.
Το ίδιο το ματς διακόπηκε προσωρινά, επειδή πολλοί οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο ντυμένοι… φαντάσματα. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία απώλεσε ο Πάμπλο Πέρεζ των γηπεδούχων, ο οποίος είχε σουτ στο δοκάρι.
Νιούελς Ολντ Μπόις: Περάτα, Πεγεράνο, Λόπεζ (46’ Ορτίζ), Ντομίνγκεζ, Βερτζίνι, Μπερνάρντι, Πέρεζ, Βιγάλμπα (31’ Ματέο), Φιγκερόα, Ουρούτι, Μουνιόζ (65΄Σπερντούτι).
Λανούς: Μαρτσεσίν, Βελάσκεζ, Μπραγκιέρι, Γκολτζ, Ντίαζ, Φρίτζλερ, Λεντέσμα, Περέιρα (68’ Μπάλμπι), Πιζάρο, Ρομέρο, Βιδές (74’ Μπενίτεζ).






πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: