Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γιασικεβίτσιους: «Ακόμη το σκέφτομαι…»

Γιασικεβίτσιους: «Ακόμη το σκέφτομαι…»
Ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο.

«Φυσικά έχετε ακούσει τις φήμες για τον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να γίνω προπονητής. Πρέπει να αποφασίσω. Ακόμη δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Το θέμα δεν έχει κλείσει. Ακόμη και τώρα θα μου ήταν δύσκολο να πω αντίο στο μπάσκετ, ειδικά μετά από μία αρκετά καλή σεζόν για μένα. Κάποιες φορές η ζωή σε οδηγεί στο να πάρεις ενδιαφέρουσες αποφάσεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτονται για πολύ καιρό. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για το θέμα αυτό, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσω τι θα κάνω», τόνισε ο Λιθουανός γκαρντ από το Χιούστον, όπου προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό είπε: «Κάθε χρόνο υπήρχε η συζήτηση πως μπορεί να έφευγε, αλλά τελικά έμενε. Ξέρω πως αγαπά την ομάδα και η διοίκηση τον ίδιο, ειδικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η απόφασή του να φύγει ήταν επώδυνη όχι μόνο για μένα, αλλά για πολλούς παίκτες που ήταν μαζί του εδώ και χρόνια. Όχι μόνο δούλεψε στον Παναθηναϊκό παίρνοντας λιγότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να εισπράττει αλλού, αλλά και αρκετοί παίκτες έκαναν το ίδιο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα, γιατί σε αυτά τα 13 χρόνια έφτασε στο ύψιστο σημείο στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν μπορεί να αντικατασταθεί. Όσους τίτλους κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να τους πλησιάσει κάποιος. Είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί».

Σχετικά με τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ζαλγκίρις Κάουνας να τον αποκτήσει, είπε: «Κάθε φορά λέω να μην ακούτε τις φήμες. Ή θα υπάρχει κάτι επίσημο ή όχι».

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση, ανέφερε: «Είχα πολύ λίγο χρόνο για ξεκούραση, αλλά αυτό δεν αλλάζει. Όμως όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο χειρότερο γίνεται».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: