Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η Ελλάδα αγωνίζεται και παλεύει!!

Μπορεί να μην τα καταφέραμε απέναντι στο φαβορί. Η ήττα μας με 4-2 είναι ενδεικτική της διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων. Ας μάθουμε να παραδεχόμαστε. Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Η Ελλάδα αγωνίζεται και παλεύει
Όμως δείξαμε ότι μπορούμε και όντας στο καναβάτσο να παλεύουμε και να αντιδρούμε. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε όπως έπρεπε σε έναν προημιτελικό Γιούρο.
Αν δεν είχαμε και το μπλακ-αουτ, που μπήκε το γκολ του Ροις, χαρακτηριστικό όλων δυστυχώς των Ελληνικών ομάδων, θα ήταν ακόμη καλύτερα. Όμως ακόμη και έτσι, η περηφάνια της Ελλάδας δεν κάμφθηκε. Δείξαμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε. Ότι έχουμε το πνεύμα του μαχητή.
Δυστυχώς ακόμη λείπουν οι παίκτες για το παραπάνω στάδιο. Δεν είναι εύκολο να σταθείς εδώ. Πρέπει να κάνεις το καλύτερο σου ματς, να πιάσεις το άριστα και ο αντίπαλος το χειρότερο.
Αξίζουν όμως συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα. Στον Σάντος. Στους διεθνείς. Έδωσαν κουράγιο και μάθημα σε όλη την δοκιμαζόμενη Ελλάδα. Πως δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, όσο δύσκολη και αν είναι. Όποιες αντιξοότητες και αν βρίσκουμε.
Πάμε για το επόμενο παιδιά. ΠΚ 2014. Αν βρεθούμε εκεί συνεχίζεται η αλυσίδα της επιτυχημένης εθνικής ομάδας.
Μπράβο και στην γερμανική ομάδα, διότι διαθέτει και ταλέντο και μοιάζει έτοιμη για να χτυπήσει την κορυφή.
ΥΓ Έρχεται η Αγγλία μάγκες. Μην την υποτιμάτε. Η φανέλλα είναι βαριά στις αναμετρήσεις με τους Γερμανούς. Πιο δύσκολος θα είναι ο προημιτελικός με την Ιταλία. Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: