Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Προβληματισμός για Σαββίδη...!!

Τα περιστατικά που δείχνουν μία διαφορετική στάση του Ιβάν Σαββίδη είναι πλέον πολλά. Οι ήξεις – αφίξεις σε πολλές περιπτώσεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ αλλά και την εθνική, δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και η προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων υπερτερεί από την ουσία.
Προβληματισμός για Σαββίδη...
1) Από την άνοιξη ο Σαββίδης έκανε τα πάντα εδώ στην Ελλάδα για να φανερώσει (στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στον κόσμο) ότι θέλει να επενδύσει στην ομάδα.
2) Λίγο καιρό μετά στην Ρωσία (σε τρία ΜΜΕ και όχι ένα) διέψευδε το γεγονός και δεν επιβεβαίωνε το ενδεχόμενο επένδυσης.
3) Λίγο πριν το Euro ο Σαββίδης εμφανίζεται να δηλώνει στην Ρωσία, ότι θα διαθέσει από ένα εκατομμύριο ευρώ στις εθνικές ομάδες Ελλάδας ή Ρωσίας για πιθανή πρόκρισή τους στον τελικό.
4) Λίγες μόνο μέρες μετά, εδώ στην Ελλάδα διοχετεύει άλλη πληροφορία. Και το κάνει μάλιστα μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ζήση Βρύζα: «Αν η Ελλάδα κερδίσει την Ρωσία θα δώσω έξτρα πριν ενός εκατομμυρίου ευρώ στους παίκτες».
5) Ακόμη και αυτό το διαψεύδει στην Ρωσία, τρεις – τέσσερις μέρες μετά: «Εγώ έδωσα πριμ και στις δύο ομάδες αν έφθαναν στον τελικό…»
6) Και η φημολογία για πριμ συνεχίζεται λίγο πριν το Ελλάδα – Γερμανία, όπου –και πάλι- στην Ρωσία φέρεται να λέει: «Είχα δώσει από ένα εκατομμύριο σε Ελλάδα και Ρωσία, αφού έμεινε μόνο η Ελλάδα, δίνω τώρα 500 χιλιάδες ευρώ για πρόκριση επί της Γερμανίας…». Καμία αναφορά και πάλι στο… προηγούμενο εκατομμύριο.
Δυστυχώς, όλα αυτά δεν φανερώνουν σοβαρή στάση… Πολύ περισσότερο, θα χαθεί κάθε σοβαρότητα αν τυχόν ο Σαββίδης δεν «θυμηθεί» το ένα εκατομμύριο που έταξε μέσω Βρύζα και ΠΑΟΚ για νίκη – πρόκριση επί της Ρωσίας. Αυτό εξάλλου (ότι ξεχνάει αυτά τα χρήματα) δεν φανερώνεται και από την χθεσινή τοποθέτηση;
Φαντάζεται κανείς σε τι κίνδυνο μπαίνει η αξιοπιστία του ιδίου αλλά και του Ζήση Βρύζα αν τυχόν «ξεχαστεί» αυτό το πριμ ενός εκατομμυρίου επί της Ρωσίας; Φαντάζεστε τι μπάχαλο μπορεί να προκληθεί αν τυχόν άλλα είπε ο Σαββίδης στην Ρωσία, άλλα κατάλαβαν οι συνεργάτες του εδώ, άλλα μεταφέρθηκαν στην αποστολή της εθνικής και άλλα διοχετεύτηκαν στον Τύπο;
Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες 15-20 ημέρες δεν μπορούν παρά να προβληματίζουν. Όχι τόσο για το τι συμβαίνει ή τι σκέφτεται να κάνει με τον ΠΑΟΚ (όπου ξεκάθαρα κάτι τον προβληματίζει, κάτι περιμένει) αλλά για την γενικότερη στάση του και το τι τελικά κρύβεται πίσω από την προσπάθειά του να «επιστρέψει» στην Ελλάδα. Πολιτικά; Επιχειρηματικά; Κανείς δεν ξέρει…
Σε κάθε περίπτωση η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες κουβέντες θα βοηθούσαν πολύ περισσότερο στο να φτιάξει η εικόνα του Σαββίδη… Αυτοί που είναι δίπλα του δεν το βλέπουν; Δεν καταλαβαίνουν τι σύγχυση προκαλείται από το τι λέει και το τι κάνει στην Ρωσία σε αντίθεση με ότι λέγεται στην Ελλάδα ; Δεν μπορούν να τον ενημερώσουν σχετικά;
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: