Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Μέσι και Νεϊμάρ οι διάδοχοί μου»

«Μέσι και Νεϊμάρ οι διάδοχοί μου»
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν και αγωνιζόταν με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, ήταν ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Πλέον κάτι η κακή εξωγηπεδική ζωή, κάτι η έλλειψη ενδιαφέροντος για το ποδόσφαιρο από πλευράς του, τον έβγαλαν από το προσκήνιο. Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος ωστόσο, έχρησε τους… διαδόχους του και δεν είναι άλλοι από τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, στους οποίους αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια.

«Πιστεύω ότι ο Νεϊμάρ τα έχει όλα και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ελπίζω σύντομα να γίνει το νούμερο ένα παγκοσμίως. Ωστόσο, αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αφήσει δεύτερο τον καλό μου φίλο, τον Μέσι. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτοί οι δύο είναι οι ποδοσφαιριστές με τις μεγαλύτερες ικανότητες και αποτελούν τους διαδόχους μου», τόνισε ο 32χρονος σταρ της Ατλέτικο Μινέιρο.

Αναφορικά με το γεγονός ότι και οι δυο παίκτες έχουν εμπνευστεί από τον ίδιο, ο Ρόνι σχολίασε:

«Είναι πάρα πολύ ωραίο να εμπνέονται από εσένα δυο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστές, όταν βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους. Κάτι τέτοιο με κάνει να θέλω να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Για το τέλος άφησε την συμβουλή του προς τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, η οποία δεν ήταν άλλη από το να δουλεύουν πολύ στην προπόνηση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: