Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Το «μπαλάκι» στην Νιούκαστλ για Ντε Γιονγκ!!

Το «μπαλάκι» στην Νιούκαστλ για Ντε Γιονγκ
Το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Λουκ Ντε Γιονγκ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του 21ετών επιθετικού της Τβέντε, Λουίς Λάρος, που παράλληλα πέταξε το «μπαλάκι» στη διοίκηση των «ανθρακωρύχων» για να προχωρήσει το θέμα, εφόσον το επιθυμεί.

«Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Νιούκαστλ. Αυτό δεν είναι μυστικό. Γενικότερα όμως, αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται, θα πρέπει πρώτα να τα βρει με την Τβέντε. Αυτή την στιγμή δεν είναι στο χέρι μας, αλλά σε αυτό των ομάδων, να δείξουν το ενδιαφέρον τους και να τα βρουν οικονομικά με την Τβέντε», τόνισε ο Λάρος στον ολλανδικό Τύπο και αποκάλυψε ότι ο αγγλικός δεν είναι ο μόνος σύλλογος που έχει στο «στόχαστρό» του τον διεθνή Ολλανδό.

«Έχουν επιδείξει ενδιαφέρον αρκετοί σύλλογοι από όλη την Ευρώπη. Πάνω από πέντε με έξι, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη με αυτή την απόδοση. Θα πάει στην ομάδα που θα είναι η πιο κατάλληλη για αυτόν. Έχει ήδη απορρίψει κάποιες προτάσεις. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Νιούκαστλ δεν είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχει απορρίψει. Πιστεύω ότι θα ταίριαζε απόλυτα στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά το πιο σημαντικό είναι να βρούμε την κατάλληλη ομάδα για εκείνον. Είναι πολύ νέος και κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητά του», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: