Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Πάμε για νέο σερί»

«Πάμε για νέο σερί»
Μπορεί οι Σουηδοί με τη νίκη τους 2-0 να έβαλαν τέλος στο σερί 23 αγώνων της Γαλλίας δίχως ήττα, ωστόσο ο Φλοράν Μαλουντά δεν δείχνει να επηρεάζεται ιδιαίτερα από το αποτέλεσμα. Το αντίθετο συμβαίνει μάλιστα καθώς πιστεύει ότι οι «τρικολόρ» μπορούν να ξεκινήσουν ένα νέο σερί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ισπανία, ώστε να κατακτήσουν και το τρόπαιο.

«Το ερώτημα είναι πλέον πως θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη συγκυρία από το παιχνίδι με την Ισπανία, για να ξαναρχίσουμε και στο τέλος να κερδίσουμε και το τουρνουά», ήταν τα λόγια του Μαλουντά.

Επιπλέον ο εξτρέμ της Τσέλσι στάθηκε και στο γεγονός ότι η εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Σουηδία ήταν απογοητευτική, ωστόσο θεωρεί ότι είναι καλύτερα που έγινε σε αυτό το παιχνίδι:

«Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα με την Σουηδία και εμφάνιση της ομάδας ήταν τραγική. Δεν χρειαζόμαστε κάποιον άλλο να μας το πει. Ήταν απογοητευτικό για εμάς. Το θετικό είναι ότι η κακή εμφάνιση ήρθε σε ένα παιχνίδι που δεν μας κόστισε».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: