Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Πέθανε λόγω... μαραθωνίου Euro!!

Πέθανε λόγω... μαραθωνίου Euro
Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τρίτη ένας Κινέζος ποδοσφαιρόφιλος, με αιτία θανάτου να είναι η αϋπνία λόγω… Euro. Όπως αναφέρει εφημερίδα της χώρας, ο εκλιπών έμεινε ξύπνιος για 11 ολόκληρες ημέρες, προσπαθώντας να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Λόγω της διαφοράς ώρας της Κίνας με την Ευρώπη ο 26χρονος Κινέζος αναγκαζόταν να μένει ξύπνιος όλη τη διάρκεια της νύχτας, καταποντίζοντας τον εαυτό του. Όταν επέστρεψε σπίτι στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, όπου η Ιταλία επικράτησε της Ιρλανδίας 2-0, προσπάθησε να κοιμηθεί για πρώτη φορά μετά τον… μαραθώνιο του και όταν μετά από λίγες ώρες η μητέρα του προσπάθησε να τον ξυπνήσει, τον βρήκε νεκρό.

Μάλιστα, γιατρός σε νοσοκομείο της περιοχής του άτυχου Κινέζου ανέφερε ότι η υγεία του ήταν πολύ καλή πριν την έναρξη του Euro, ωστόσο η αϋπνία, τα τσιγάρα και η αντικατάσταση του νερού με ποτά, επιβάρυνε σημαντικά την κατάσταση του και οδηγήθηκε στο θάνατο.

Μαρτυρίες φίλων του λένε ότι στο παιχνίδι της «σκουάντρα ατζούρα», το οποίο ήταν και το τελευταίο του Κινέζου, έδειχνε σημάδια ανορεξίας, καθώς δεν ήθελε να φάει τίποτα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: