Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Θα είμαστε πάντα μαζί σας!!

H εθνική µας οµάδα δεν είναι σε καµία περίπτωση Γερµανία. Δεν πειράζει, παιδιά. H καρδιά και η ψυχή µας είναι µαζί σας και θα είναι πάντα µαζί σας. Tο έχω σηµειώσει πάµπολλες φορές. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Θα είμαστε πάντα μαζί σας
H εθνική οµάδα είναι κάτι άλλο, είναι κάτι διαφορετικό. Eίναι σηµεία, είναι πατρίδα, είναι εθνόσηµο. Kαι πρέπει πάντα να είµαστε κοντά στην εθνική οµάδα είτε κερδίζουµε µε 8-0 είτε χάνουµε µε 8-0.
Στο πρώτο µέρος η σκέψη του Λεβ αποδείχθηκε σοφή και έκανε µατ στον Σάντος, που δεν µπόρεσε να αντιδράσει στα πρώτα 45 λεπτά. H χρησιµοποίηση των Σούρλε και Pόις, που είναι πολύ γρήγοροι και διεισδυτικοί, µε αφετηρία και εγκέφαλο τις περισσότερες φορές τον Mεσούτ Eζίλ, έκαναν άνω κάτω την άµυνά µας και ήµασταν πολύ τυχεροί που δεν δεχθήκαµε περισσότερα γκολ.
O Nίνης είχε πολύ αργές επιστροφές και ήταν εκτός παιχνιδιού, µε αποτέλεσµα να µην µπορεί να βοηθήσει στη δεξιά πλευρά αµυντικά τον Tοροσίδη. Tο ίδιο συνέβη και στην αριστερή πλευρά ακόµη κι αν ο Σαµαράς έκανε φιλότιµη προσπάθεια να βοηθήσει τον Tζαβέλλα, που είχε βρει τον εφιάλτη απέναντι στον Pόις και τον Eζιλ.
Στο δεύτερο µέρος ο Σαντος σωστά έβαλε τον Tοροσίδη αριστερά και τον Mανιάτη δεξιά, όπως και τον Φωτάκη στη µεσαία γραµµή, τον Γκέκα στην κορυφή και τον Σαλπιγγίδη δεξιά και αρχικά το σχήµα µας έδειχνε ανατροπή. Hρθαν η ισοφάριση και ο ενθουσιασµός. Aλλά στη συνέχεια είδαµε τα πραγµατικά και εφιαλτικά «πάντσερ», που όπως έχω σηµειώσει πολλές φορές είναι το πρώτο φαβορί και η κορυφαία οµάδα στην Eυρώπη τουλάχιστον.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: