Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Μιχαλάκη είσαι τρέλα, με την κίτρινη φανέλα!!

Παίκτης της ΑΕΛ είναι και επίσημα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, καθώς ανακοινώθηκε από την κυπριακή ομάδα η απόκτησή του για έναν χρόνο...
Μιχαλάκη είσαι τρέλα, με την κίτρινη φανέλα!
«Η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ΑΕΛ να διατηρεί το μονομερές δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα. Το Δ.Σ καλωσορίζει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στην οικογένεια της ΑΕΛ και του εύχεται καλή επιτυχία. Ο Κωνσταντίνου θα αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για τη Πολωνία όπου θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Μιχάλης Κωνσταντίνου τόνισε στο www.aelfc.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που ήρθα στην ΑΕΛ, την πρωταθλήτρια Κύπρου. Για μένα είναι νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα με ψηλούς στόχους σε Κύπρο και Ευρώπη. Το πιο σημαντικό πλέον για μένα είναι να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και είναι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: