Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Αβέβαιο το μέλλον του «Κατσούρ» στην Εθνική!!

Αβέβαιο το μέλλον του «Κατσούρ» στην Εθνική!
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα ο Κώστας Κατσουράνης, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ήττα (4-2) από τη Γερμανία, στον προημιτελικό του Euro.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού είπε πως δεν έχει σκεφτεί ακόμα το αν θα παραμείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λέγοντας πως «όλα είναι πιθανά», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Κώστα Χαλκιά, οι οποίοι δεν θα να ξαναφορέσουν τη «γαλανόλευκη».

«Νομίζω ότι τα δώσαμε όλα. Ότι υποσχεθήκαμε το κάναμε. Είμαστε περήφανοι. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο. Πιάσαμε καλή απόδοση στο Euro, ύστερα από μία μεγάλη προσπάθεια που κάναμε», είπε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης και πρόσθεσε:

«Οι Γερμανοί νίκησαν δίκαια. Δεν θα ψάξουμε να βρούμε τώρα τι έγινε ακριβώς και χάσαμε. Απλά να συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την καινούρια ομάδα. Νομίζω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Μας πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο σε μία επικίνδυνη στιγμή καταφέραμε να ισοφαρίσομε. Αλλά δεχθήκαμε γρήγορα το τρίτο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Εμεί πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να νικήσουμε, όποια και να είναι η εικόνα του ματς. Ακόμα και στο 1-0 το πιστεύαμε. Όμως, ήταν καλύτεροι και δίκαια κέρδισαν».

Για αν μπορεί να κάνει ένα μίνι απολογισμό: «Είναι μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι απλά τεράστια, αλλά συγκλονιστική. Είμαστε όλοι περήφανοι που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι. Είμαι ευτυχισμένος που πήρα μέρος θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Αλλά θα ήθελα να σταθώ σε δύο παιδιά που σταματούν από την Εθνική ομάδα. Τον Λυμπερόπουλο και τον Χαλκιά. Υπήρχε συγκίνηση στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή. Και οι δύο εκτός από μεγάλοι ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικά παιδιά. Έδωσαν τα πάντα στην Εθνική ομάδα. Τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί είναι εξαιρετικά παιδιά».

Για το τι τους είπε ο Φερνάντο Σάντος στα αποδυτήρια: «Δεν μας είπε τίποτα. Ζήσαμε ένα όμορφο ταξίδι. Ύστερα από ένα καλοκαίρι, στο οποίο έγιναν πολλά, ακόμα και στημένα ματ, εμείς καταφέραμε να φτάσουμε στους “8” της Ευρώπης. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Εμείς παίζουμε μπάλα και είμαστε μία ωραία παρέα. Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές και για εμάς είναι μία επιτυχημένη πορεία».

Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική ομάδα: «Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Θα δούμε. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, είναι νωρίς ακόμα. Όλα είναι πιθανά. Είμαι 33 χρονών, δεν είμαστε πια παιδιά. Αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό. Θα δω τι θα κάνω στο μέλλον. Η Εθνική ομάδα δεν στέκεται στα πρόσωπα, αλλά σίγουρα έχει λαμπρό μέλλον. Είναι μία νέα ομάδα. Πολλά παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά στο Euro και απέκτησαν εμπειρία. Με τα άλλα παιχνίδια με τις ομάδες τους θα έχουν και άλλες εμπειρίες. Προς το παρόν είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλεις στους Έλληνες φιλάθλους: «Να είναι πάντα μαζί μας. Εμείς θέλουμε να είναι μαζί μας οι φίλαθλοι. Αν σκεφτούν το τι έχουμε σαν ελληνικό ποδόσφαιρο και το τι προσφέρει, νομίζω δεν προσφέρει τίποτα. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι βρίσκονται στην Εθνική και ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια με επιτυχίες. Πρώτα από όλα πρέπει να είναι με την εθνική ομάδα όλοι οι φίλαθλοι. Ο κόσμος να είναι πάντα με τη σημαία του».

Για τους Λυμπερόπουλο και Νίνη: «Για το Νίνη τα έχω πει. Ο Λυμπερόπουλος μου έμαθε πράγματα και με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Για το Σωτήρη έχω να πω τα καλύτερα και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους εκεί που θα παίξει».

Για τη πιο χαρακτηριστική στιγμή στο Euro: «Για μένα δεν υπάρχει. Όταν είσαι ένα μήνα κάπου με όλο το τιμ όλο. Δένεσαι πολύ. Η οικογένειά σου είναι η Εθνική ομάδα πλέον. Δεν θα λείψουμε πολύ, γιατί μία εβδομάδα απομένει μέχρι να τελειώσει το Euro. Φτάσαμε μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Νομίζω ότι όλος αυτός ο μήνας θα μείνει χαραγμένος σε κάθε ποδοσφαιριστή».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: