Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ελλάδα κόντρα σε όλους και σε όλα!!

Και ποιος δεν είδε ότι ο Ισπανός Καρμπάγιο μπήκε στην πρεμιέρα του Euro σαν… καμικάζι! Τα σφυρίγματά του μιλάγανε από μόνα τους. Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να σπρώξει την Πολωνία. Με αποκορύφωμα όσα έκανε με τον Παπασταθόπουλο.
Ελλάδα κόντρα σε όλους και σε όλα!
Στην επανάληψη, λοιπόν, τι άλλο να κάνει; Αφού είχε δώσει ρέστα στο α’ μέρος. Έφτασε να τρώει κράξιμο από τους Ισπανούς, από τον Γκούλιτ, αλλά και από τον Νοβίτσκι, σε μια εποχή που δεν βρίσκεται εύκολα Γερμανός να λέει καλό λόγο για την Ελλάδα.
Το ματς, όμως, δεν είχε τελειώσει. Η Εθνική ομάδα τα έβαλε και με την έδρα και με την εξαιρετική στο α’ Πολωνία και με την διαιτησία και με όλους. Και τα κατάφερε! Πήρε ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε και θα δικαιούταν να κάνει το διπλό.
Μήπως, λοιπόν, η Εθνική πέρασε κι ένα μήνυμα σε όλους τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα, που υποφέρουν από την οικονομική κρίση και τις επιθέσεις από το εξωτερικό;
Το μήνυμα είναι ότι δεν έχει σημασία αν σε έχουν βάλει στην μέση και σε πετροβολάνε. Δεν έχει σημασία αν είσαι στην πιο δύσκολη στιγμή σου. Δεν έχει σημασία αν έχεις γκίνια και όλα σου πάνε στραβά.
Σημασία έχει να μπορείς να σηκωθείς! Και να πηγαίνεις κι ενάντια σε όλους και όλα, αν χρειαστεί. Ενάντια, δηλαδή, στις πιθανότητες και σε όσους σε θεωρούν τελειωμένο.
Αυτό ήταν που κατάφερε η Εθνική με όσα τράβηξε στο ξεκίνημα του αγώνα. Να ξυπνήσει και τον δικό της εγωισμό, αλλά και όλων των Ελλήνων!


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: