Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

«Με Ελλάδα το πιο σημαντικό ματς»

Παρά την βαριά ήττα και την απογοητευτική εμφάνιση της Τσεχίας απέναντι στη Ρωσία ο Πετρ Τσεχ τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για πρόκριση, καθώς το σημαντικότερο παιχνίδι (σύμφωνα με τον ίδιο) είναι αυτό κόντρα στην Ελλάδα.

Μάλιστα αντιπαρέβαλε και ως παράδειγμα την πορεία της Τσεχίας στο Μουντιάλ του 2006, εκεί όπου στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 3-0 επί των ΗΠΑ, αλλά τελικά αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, χάνοντας στη συνέχεια και από την Γκάνα αλλά και από την Ιταλία.

«Το επόμενο βήμα θα είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Ελλάδα. Στο ματς με την Ρωσία δεν θα πήγαμε καλά. Στο Μουντιάλ το 2006 είχαμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με τις ΗΠΑ αλλά επιστρέψαμε στην πατρίδα μετά τις ήττες με Γκάνα και Ιταλία με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε από την πρώτη φάση.

Το πρώτο παιχνίδι δείχνει πως θα είναι ο όμιλος αλλά δεν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι. Το δεύτερο ματς με την Ελλάδα είναι το πιο σημαντικό. Αν χάσουμε τότε οι ελπίδες για πρόκριση θα έχουν μηδενιστεί», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: