Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μουράφσκι: «Άξιζε τη νίκη η Ελλάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Πολωνία μίλησε ο Ματσέι Μουράφσκι.
Ο Πολωνός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας του, υποστήριξε πως οι Έλληνες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, ενώ άσκησε έντονη κριτική στο «συγκρότημα» του Φράντισεκ Σμούντα.
«Μετά το πρώτο ημίχρονο ήμουν πεπεισμένος πως δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε για το ματς. Δύσκολα μπορούσες να βρεις ψεγάδι στην εμφάνισή μας και ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Το πρόβλημα είναι πως το ίδιο σκέφτηκαν και οι παίκτες μας. Νομίζω πως μετά την ανάπαυλα το πρόβλημα ήταν στη νοοτροπία. Πιστέψαμε πως έχουμε ήδη κερδίσει, επειδή είχαμε το προβάδισμα και την αριθμητική υπεροχή», ήταν τα πρώτα λόγια του Μουράφσκι.
Και συνέχισε: «Δυστυχώς οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωσή μας και παρότι έπαιζαν με δέκα, ήταν καλύτεροι από μας. Άξιζαν την ισοφάριση, ακόμη και τη νίκη, αφού έχασαν πέναλτι κι ακυρώθηκε ένα γκολ τους, που δεν είμαι τόσο σίγουρος πως ήταν οφσάιντ».
Τέλος, άσκησε κριτική στον εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του: «Η αλλαγή του Σαλπιγγίδη ήταν καθοριστική, αφού πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι. Τον θυμάμαι από το ελληνικό πρωτάθλημα, πάντα ήταν δύσκολο να τον μαρκάρεις, γιατί είναι πολύ γρήγορος και ικανός σκόρερ. Ο Σάντος έκανε πολύ καλά και τον έριξε στο παιχνίδι, ενώ ο Σμούντα δεν βοήθησε την ομάδα μας από τον πάγκο».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: