Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Άντβοκαατ: «Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα»

Κάθε λόγο για να πλέει σε… πελάγη ευτυχίας είχε ο Ντικ Άντβοκαατ μετά τη νίκη της Ρωσίας επί της Τσεχίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής μας.
Ο Ολλανδός τεχνικός ηγέτης των Ρώσων μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παρασκευής (8/6) εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε η ομάδα του, ωστόσο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ.
«Είμαστε ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να σκοράρουμε τέσσερις φορές. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα τέρματα. Βέβαια, μόλις μείωσε η Τσεχία σε 2-1 αντιμετωπίσαμε μερικές επικίνδυνες καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος προπονητής.
Και συνέχισε: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, καθώς στο πρώτο τέταρτο ήταν μοιρασμένο, αλλά στην συνέχεια, ήμασταν πολύ καλά. Μπορούμε πάντα να κάνουμε κάτι καλύτερο, όπως στο φιλικό με την Ιταλία».
Ερωτηθείς αν η Ρωσία είναι το φαβορί, απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι, αλλά στο τέλος της διοργάνωσης σηκώνεις το τρόπαιο και όχι τώρα».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: