Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Εξελίξεις από ‘βδομάδα στο λιμάνι!!

Εξελίξεις από ‘βδομάδα στο λιμάνι
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό, καθώς στην διοίκηση βρίσκονται σε αναμονή της επιστροφής του Λεονάρντο Ζαρντίμ για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και σε συνεργασία μαζί του να συμπληρώσουν τα εναπομείναντα κομμάτια του «ερυθρόλευκου» παζλ. Κοντά σε Μανωλά οι Πειραιώτες. Ποια τα δεδομένα με Μέλμπεργκ και πως (δεν) επηρεάζει ο σοβαρός τραυματισμός του Α. Παπαδόπουλου.

Την επιστροφή του Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένουν στον Ολυμπιακό πριν δρομολογήσουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα, συζήτησε, συμφώνησε, υπέγραψε για δύο χρόνια και αναχώρησε για μερικές ανάσες πριν επιστρέψει (την Τρίτη) για να εγκατασταθεί στη χώρα μας και σηκώσει μανίκια. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Η μία είναι του Κώστα Μανωλά. Οι συζητήσεις με την πλευρά του νεαρού αμυντικού είναι προχωρημένες, στο λιμάνι δεν κρύβουν ότι βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έχει κλείσει ήδη και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την ανακοίνωσή του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Όλοφ Μέλμπεργκ, του έχει κατατεθεί εδώ και καιρό συγκεκριμένη πρόταση, σίγουρα θα ήθελαν να έχει κλείσει νωρίτερα -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- η υπόθεση, όμως θα κάνουν κάποιες μέρες ακόμη υπομονή. Πάντως ξεκαθαρίζεται ότι η αναποδιά με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν πρόκειται να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης στις διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: