Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Χαλαρά, αλλά… ζεστά η Εθνική!!

Χαλαρά, αλλά… ζεστά η Εθνική!
Οι ρυθμοί ήταν χαλαροί μετά το ματς με την Πολωνία, αλλά η εξέδρα ήταν σε… εγρήγορση στην Πολωνία.

Παρουσία 500 φιλάθλων -εκ των οποίων οι 250 ήταν Έλληνες- η Εθνική έκανε την πρώτη προπόνηση μετά το ματς της πρεμιέρας και ξεκίνησε και επισήμως την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσεχία.

Όσοι από τους διεθνείς αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα την Παρασκευή (Χαλκιάς, Χολέμπας, Τοροσίδης, Καραγκούνης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Γκέκας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης) έκαναν αποκατάσταση, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι υπόλοιποι, αλλά και όσοι για διάφορους λόγους είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής (Παπασταθόπουλος, Νίνης, Φορτούνης).

Οι συγκεκριμένοι έπαιξαν και μίνι δίτερμα 6 εναντίον 6, παρουσία περίπου 500 φιλάθλων και με τους 250 Έλληνες (ειδικά του «Γαλανόλευκο Φάρου») που συμπεριλαμβάνονταν σε αυτούς να κλέβουν την παράσταση.

Όσον αφορά στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι με την Τσεχία, αυτά θα αρχίσουν να φαίνονται από την προπόνηση της Κυριακής, που θα γίνει στις 11:30 ώρα Ελλάδος και θα είναι ανοιχτή μονάχα για το πρώτο τέταρτο.

Εκεί ο Πορτογάλος αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του για τα δυο ερωτηματικά που υπάρχουν για την ενδεκάδα και αφορούν στο αμυντικό δίδυμο (μετά τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου και την τιμωρία του Παπασταθόπουλου) και στο αν η εξαιρετική απόδοση του Σαλπιγγίδη θα τον φέρει στην αρχική ενδεκάδα αντί του Νίνη.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: