Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ντε Ρόσι: «Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Ντε Ρόσι: «Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»
Την πεποίθησή του πως ο Τσέζαρε Πραντέλι θα τον χρησιμοποιήσει ως τον βασικό κεντρικό αμυντικό στο παιχνίδι με την Ισπανία, εξέφρασε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο μέσος της Ρόμα θα είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει ακόμα και αν δεν θα παίξει στην θέση στην οποία έχει συνηθίσει να αγωνίζεται, όπως ο ίδιος τόνισε.

«Θα παίξω σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής, όπως κάνω κάθε φορά. Είμαι 99,9% σίγουρος πως θα είμαι ο κεντρικός αμυντικός στο παιχνίδι με την Ισπανία. Αν και δεν πρόκειται για τη συνηθισμένη μου θέση, θα προσπαθήσω να είμαι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην άμυνα και στο κέντρο. Θα μπω στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό πως είμαι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου», δήλωσε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Ντε Ρόσι σέβεται απεριόριστα τους «φούριας ρόχας», αλλά τονίζει πως οι Ιταλοί θα μπουν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

«Κοιτώντας το ρόστερ της Ισπανίας είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν παίκτη που δεν είναι αρκετά καλός. Είναι όλοι πολύ δυνατοί και είναι πολύ ενδιαφέρον να τους βλέπεις. Έχουν έναν μέσο, όμοιος του οποίου δεν υπάρχει πουθενά. Ο Τσάβι είναι εξαιρετικός παίκτης. Ωστόσο, εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε, ακόμα και όταν αντίπαλός μας είναι μία ομάδα όπως η Ισπανία», ήταν τα λόγια του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: