Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Αυτοί τα βάζουν κι έτσι…!!

Αυτοί τα βάζουν κι έτσι…
Ο Πέτρος Παππάς δεν βάζει (ούτε για τους υπαλλήλους) μήπως υπονοηθεί ότι θα βάλει κι άλλα.

Ο Νίκος Νοτιάς δεν βάζει γενικώς κι ας υπονοήσει ό,τι θέλει για εκείνον -ως μεγαλομέτοχο- η ιστορία. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει υποχρέωση, αλλά ούτε και διάθεση, να βάλει οτιδήποτε αν δεν υπάρξει «νέα σελίδα».

Περίπου 500 φίλοι της ΑΕΚ όμως -χωρίς μεταγραφές ή έστω διαβεβαιώσεις πως θα υπάρχει και του χρόνου ομάδα- έχουν βάλει ήδη «πλάτη» με την αγορά διαρκείας.

Η επίσκεψη του Νίκου Νοτιά στην Ελλάδα επιβεβαίωσε αυτό που φοβούνταν εξαρχής στην ΑΕΚ: Πώς έγινε μόνο για τα «Ποσειδώνια».

Η άρνηση του Πέτρου Παππά να πληρώσει κάποιους έστω από τους μισθούς των υπαλλήλων της ΠΑΕ επιβεβαίωσε αυτό που φροντίζει να ξεκαθαρίζει σε κάθε ευκαιρία: Πώς θεωρεί ότι ως Supporter πλέον δεν έχει την παραμικρή υποχρέωση απέναντι στην ομάδα.

Και τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην εκδήλωση της AEGEAN (σύμφωνα με τα οποία «εγώ με αυτή την κατάσταση τελείωσα. Η ΑΕΚ χρειάζεται νέα αρχή, λευκή σελίδα και γήπεδο») επιβεβαίωσαν πως με τις υπάρχουσες συνθήκες -και τα υπάρχοντα χρέη- ο ίδιος δεν σκοπεύει να αναμειχθεί.

Και κάπως έτσι, ποιος έχει… μείνει; Ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο κόσμος. Κι αν ο πρώην πρόεδρος περιμένει τις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης για να ενεργοποιηθεί, αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ δεν περίμεναν καθόλου για να δώσουν «χείρα βοηθείας» στην ομάδα.

Περίπου 100 απ’ αυτούς, λοιπόν, αγόρασαν το Σάββατο εισιτήρια διαρκείας, φτάνοντας συνολικά τα 500 σε τρεις μέρες διάθεσης. Αριθμός μακριά από το στόχο των 40.000 που έθεσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ανίκανος να δικαιολογήσει ενθουσιασμό, αλλά απόλυτα ικανός να δικαιολογήσει… ελπίδες στην ΠΑΕ:

Ότι εφόσον χωρίς μεταγραφές, ανανεώσεις ή έστω διαβεβαιώσεις πως θα υπάρχει αύριο ομάδα, ο κόσμος ξεκινά να δηλώνει «παρών», θα αποδειχθεί ξανά ο μόνος χορηγός στον οποίο ρεαλιστικά μπορεί να στηρίζεται η ΑΕΚ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: