Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός: Αποζημίωση για Αβραάμ από UEFA!!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα του Euro 2012 προκάλεσε σοκ και στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA για αποζημίωση.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Πολωνία, με την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους να εκτιμάται στους επτά μήνες! Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός από τους καλύτερους παίκτες του για αρκετό διάστημα, ωστόσο υπάρχει πρόνοια τόσο από την UEFA όσο και τη FIFA για την αποζημίωση των συλλόγων. Τον περασμένο Μάρτιο θεσπίστηκε ένας νέος κανονισμός που αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Ομάδες που έχουν παίκτες στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων, δικαιούνται αποζημίωση για κάθε μέρα απασχόλησης τους, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του τραυματιστεί σοβαρά κάποιος από αυτούς.
Ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει αποζημίωση για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου από την UEFA, η οποία θα καθοριστεί από την σοβαρότητα του τραυματισμού, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και φυσικά από το πόσο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: