Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ανατροπή σκηνικού με Γκάγκο!!

Ανατροπή σκηνικού με Γκάγκο
Την επιθυμία της Ίντερ να αποκτήσει τον Φερνάντο Γκάγκο αποκαλύπτει σε σημερινό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «tuttosport». Υποχωρεί το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον παίκτη, έπειτα από εισήγηση του νέου της προπονητή, Ζντένεκ Ζέμαν.

Ο Αργεντινός χαφ αγωνίστηκε στους «τζιαλορόσι» την περασμένη σεζόν , ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως όλα έδειχναν θα εξαργύρωνε τη καλή παρουσία του με μόνιμη μεταγραφή. Ωστόσο, ο νεοφερμένος προπονητής των Ρωμαίων, Ζντένεκ Ζέμαν, ζήτησε από τη διοίκηση έναν πιο σκληροτράχηλο μέσο, χωρίς να δείχνει ζεστός για την περίπτωση του.

Από την άλλη, ο Αντρέα Στραματσιόνι, μετά την απόκτηση του Φρέντι Γκουαρίν, θέλει έναν ακόμα χαφ για να θωρακίσει τη μεσοαμυντική γραμμή της Ίντερ. Μάλιστα, στην προσπάθειά του αυτή σκοπεύει να αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις της ομάδας του Μιλάνου με τον προπονητή της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο.

Πάντως, ο Φερνάντο Γκάγκο επιθυμεί διακαώς να φύγει από τη «βασίλισσα», λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που αναμένεται να έχει στην ισπανική ομάδα. Επομένως, δεν θα τον απασχολήσει ιδιαίτερα εάν θα καταλήξει στη Ρώμη ή στο Μιλάνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: