Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ώρα αποδείξεων για Ολλανδία!!

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει στο Χάρκοβο τη Δανία με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κάνει φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.
Ως γκρουπ του θανάτου έχει χαρακτηριστεί ο δεύτερος όμιλος του Euro 2012 όπου Πορτογαλία, Ολλανδία, Γερμανία και Δανία θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του θεσμού. Οι «οράνιε» μετά τον τελικό του Μουντιάλ για το 2010 θέλουν φέτος να κάνουν το βήμα παραπάνω και να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα του Μπερτ φαν Μάαρβικ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Χάρκοβο και το «Μέταλιστ» όπου αντιμετωπίζει το αουτσάιντερ του ομίλου Δανία. Μοναδικός στόχος των «τουλιπών» είναι η κατάκτηση της νίκης για να μπορεί να δει με μεγαλύτερη ηρεμία τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Πορτογαλία και Γερμανία.
Από την πλευρά τους οι Σκανδιναβοί για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε κάτι θετικό από τον δύσκολο αυτό όμιλο θα πρέπει να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς με ήττα θα μπουν από νωρίς σε ρόλο κυνηγού και με μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτή στον όμιλο δύσκολα θα καταφέρει να ανακάμψει.
Ο αμυντικός της Ολλανδίας, Γιόρις Ματάισεν δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και θα μείνει εκτός αναμέτρησης, με τον Βίλφριντ Μπούμα να παίρνει τη θέση του. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει ο Ρόμπιν φαν Πέρσι αντί του Κλας Γιάν Χούντελααρ στο 4-2-3-1 του Φαν Μάαρβικ.
Ο Μόρτεν Όλσεν, είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με τον Νίκλας Μπέντνερ στην κορυφή και τον Κρίστιαν Έρικσεν από πίσω του.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: