Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μόνο Άρσεναλ στο Νησί για Φαν Πέρσι!!

Μόνο Άρσεναλ στο Νησί για Φαν Πέρσι!
Μπορεί η αποκάλυψη να μην έγινε από τον ίδιο, μπορεί να μην ειπώθηκε ξεκάθαρα ότι το μέλλον του είναι στην Άρσεναλ, αλλά οι φίλαθλοι των Λονδρέζων δεν πρέπει να ανησυχούν για αποχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι –τουλάχιστον- για άλλη ομάδα που να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρκεί ο πατέρας του να αποδειχθεί σωστός…

Η παραμονή του αρχηγού της Άρσεναλ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, με τους Λονδρέζους να τονίζουν ότι οι τελικές επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του θα γίνουν μετά το Euro.

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρχίσει να «φλερτάρει» με τον Ολλανδό άσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Ωστόσο, ο πατέρας του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ξεκαθάρισε ότι ο γιος του δεν πρόκειται να αφήσει την Άρσεναλ για άλλη ομάδα της Πρέμιερ. «Ποτέ δεν θα πήγαινε στη Σίτι, αφού είναι αδύνατο για τον ίδιο να παίξει για άλλη ομάδα της κατηγορίας», τόνισε ο Μπομπ Φαν Πέρσι στην «El Mundo Deportivo».

Αντίθετα, ο πατέρας του αρχηγού της Άρσεναλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης, με την Ισπανία να αποτελεί δελεαστικό προορισμό: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι καλή επιλογή. Βέβαια, δεν είναι τόσο πολύ ομάδα, όσο μία συλλογή αστέρων και ονομάτων, άρα δεν ξέρω κατά πόσο θα ταίριαζε».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: