Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Με το... αριστερό η Εθνική!!

Με το... αριστερό η Εθνική

Αρνητική κατάληξη είχε η πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών στο 3ο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Λιγκ, που διεξάγεται στο Ισραήλ, καθώς γνώρισε την ήττα από την Σλοβακία με 3-1 σετ (25-19, 24-26, 25-12, 25-19) και συνέχισε να προβληματίζει με τις τελευταίες εμφανίσεις της.

Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς είχαν ξανασυναντηθεί στο Τεριέλ της Ισπανίας, όπου και εκεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας είχε ηττηθεί.

Σε πολλά λάθη υπέπεσαν οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη, τελειώνοντας το παιχνίδι με 35 συνολικά, ενώ υπήρξε πρόβλημα και στην υποδοχή. Πολλοί κακοί οι διεθνείς επιθετικά στο πρώτο σετ, όπου είχαν 26% στην επίθεση, ενώ στο δεύτερο βελτιώθηκαν σημαντικά, με χαρακτηριστικό στοιχείο ότι δεν δέχθηκαν κανένα μπλοκ, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το ποσοστό επίθεσης στο 54%.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα κατέκτησε, έστω και δύσκολα, το δεύτερο σετ και ισοφάρισε σε 1-1, στο τρίτο ήρθε η κατάρρευση, καθώς η Εθνική πέτυχε μόλις 12 πόντους. Το τέταρτο ήταν τυπική διαδικασία για τους Σλοβάκους, όπου έφτασαν σχετικά εύκολα στο τελικό 3-1.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Ελλάδος το Σάββατο (9/6) στις 19:30 απέναντι στο Ισραήλ.

Σλοβακία (Κρτιάνσκι): Μπενζ 10, Σζάρατς 2, Γιόστσκακ 4, Κουμπς (λίμπερο) 80% (40%), Γιακούμποβ, Σκλαντάνι, Κρτιάνσκι 4, Ζάτκο 3, Χρίνακ 7, Ογκουρσακ 1, Γιάβορτσικ, Κάσπερ 1.

Ελλάδα (Λεώνης): Μπέλλος 5, Πετρέας 5, Τερζής 1, Καρυπίδης 6, Πελεκούδας 7, Θ. Παπαδημητρίου, Σαρικεϊσογλου, Τακουρίδης, Αχ. Παπαδημητρίου (λίμπερο) 50% (29%), Στιβαχτής, Κοκκινάκης 4, Ριζόπουλος 3.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: